Miten voin olla klassinen sugar daddy? 4 asiaa, jotka jokaisen sugar daddyn tulee tietää

Sugar daddyn rooli parisuhteessa voi tuntua aluksi hämmentävältä. Internetissä, populaarikulttuurissa ja mediassa näkyy monia erilaisia versioita, joten voi olla vaikeaa saada ymmärrystä siitä, millainen klassinen sugar daddy perinteisesti on, mitä häneltä odotetaan ja mitä perinteiset sugar babyt ja toy boyt etsivät miehessä. Suomen suurimpana sokerideittailualustana voimme ilolla esitellä alkuperäistä konseptia ja sen tarkoitusta. Joten mitä tarkoittaa olla klassinen sugar daddy? Mitä sinun tulee odottaa, mihin sinun tulee valmistautua tai mitä sinun tulee varoa? Ja miten voit luoda profiilin, joka välittää oikeaa viestiä? Tässä on tärkeimmät vinkit, joiden avulla voit tehdä oikean vaikutelman ja tehdä vaikutuksen juuri etsimääsi henkilöön.

 

Klassinen sugar daddy ei heti pröystäile taloudellisella tilanteellaan

klassinen sugar daddy - auto

 

Jos et halua, että sinua pidetään heti pelkkänä rajattomana säästöpossuna, älä heti kerskuile elämäntavastasi ja omaisuudestasi profiilitekstissäsi ja ensimmäisissä viesteissä. Nämä aiheet tulevat luonnollisesti esiin keskustelussa oikean henkilön kanssa joka tapauksessa, joten sinun ei tarvitse ylistää statustasi. Keskity sen sijaan ominaisuuksiin, jotka auttoivat sinua menestymää, kuten päättäväisyyteen, tietämykseen, kokemukseen, älyyn tai verkostoitumistaitoihin.

 

Miksi tämä on niin tärkeää? Yksinkertaista! Jos esittelet itsesi sellaiseksi, joka kykenee menestymään ja säilyttämään menestyksensä, osoitat, että hallitset elämääsi ja pystyt pysymään pinnalla ja menestymään elämässä kohtaamistasi haasteista huolimatta. Ja juuri tätä klassista sugar daddya etsivät naiset etsivätkin. Ja jos esitteet ensin sisimmän itsesi omaisuutesi esittelemisen sijaan, pidät poissa ihmiset, jotka haluavat vain käyttää sinua hyväkseen, ja houkuttelet puoleesi sellaisia ihmisiä, jotka arvostavat ja palvovat sinua sellaisena kuin olet.

 

On sanomattakin selvää, että sugar babyn kanssa käytävän keskustelun alkuvaiheissa ei pidä tehdä suoria rahallisia tarjouksia. Näin tekemällä kumppani ei opi tuntemaan sinua sekä se on myös erittäin epäkunnioittavaa toista ihmistä kohtaan.

 

Anteliaisuuden ajattelutapa

kun olemme käsitelleet sugar daddyn menestyvää osaa, pureudutaan seuraavaksi anteliaisuuteen. Jos tarjottavanasi on klassisen sugar daddyn menestystä, josta sugar baby tai toy boy voi oppia sinulta, anteliaisuus tarkoittaa halukkuuttasi jakaa hyvää elämääsi ja kokemustasi, jotka auttoivat sinua pääsemään nykyiseen asemaasi.

 

Loppujen lopuksi klassisen sugar daddyn ajattelutavassa on kyse saada kumppanisi tuntemaan olonsa turvalliseksi, tuetuksi, arvostetuksi ja palvotuksi. Ja se ei rajoitu ostettaviin asioihin.

klassinen sugar daddy antelias

Klassinen sugar daddy on herrasmies

 

Kuten jokainen perinteinen sugar baby voi vahvistaa, kunnioitus on klassisen sugar daddyn seksikkäin ominaisuus. Tämä on yksi suosituimmista sugar babyjen profiileissa mainituista sanoista SpeedDatersin perustamisesta lähtien.

 

Sokerideittailun avulla voit puhua avoimesti odotuksistasi ja rajoistasi viestien vaihdon alusta alkaen. Näin saat mahdollisuuden kysyä, mitä toinen henkilö etsii ja mitkä ovat hänen odotuksensa ja rajansa. Klassisena sugar daddyna sinun on otettava kaikki tämä huomioon etkä saa koskaan ylittää rajoja, joista olette yhdessä sopineet. Lyhyesti sanottuna, ole huomaavainen, tarkkaavainen ja kunnioittava koko ajan. Tätä sinun pitäisi myös odottaa kumppaniltasi. Mikä viekin meidät viimeiseen kohtaan:

 

Bonusvinkki: vältä tätä punaista lippua kaikin keinoin

 

Yritämme pitää SugarDatersin alustana, jossa perinteiset ja hyvää tarkoittavat sugar daddyt, sugar babyt, sugar mamat ja toy boyt voivat kohdata tarkistamalla manuaalisesti kaikki saapuvat profiilit. Olennainen osa profiilien oikeellisuuden tarkistamisessa on jäseniltämme saadut raportit. Näin asiakastukemme voi tutkia ja estää sopimattomat profiilit.

 

Tämä tarkoittaa, että sinun on myös varmistettava, että sugar baby tai toy boy, jonka kanssa keskustelet, ei yritä käyttää sivustoa väärin huijaamalla sinua ostamaan palveluja, kuten seksikkäitä kuvia, kameraesityksiä tai pikatapaamisia. Seksityössä ei ole mitään väärää, mutta SpeedDaters ei ole sille oikea paikka.

 

Tämä siis tarkoittaa, että jos sugar babya esittävä ihminen tarjoaa minkä tahansa tyyppisiä palveluja tai kutsuu sinut toiselle alustalle jatkamaan viestien vaihtoa, voit olla varma, että hän ei etsi suhdetta klassisen sugar daddyn kanssa. Lukuun ottamatta tämän tyyppisiä profiileja, suosittelemme ilmoittamaan niistä meille profiilien ilmiantotoiminnon kautta. Näin jäsenemme voivat auttaa meitä varmistamaan, että SugarDaters pysyy alustana, josta klassinen sugar daddy voi löytää unelmiensa sugar babyn.

 

Tämä on yksi tärkeimmistä punaisista lipuista, jota klassisen sugar daddyn tulisi välttää, mutta se ei ole ainoa. Mitä muita punaisia lippuja on? Katso lisätietoja täältä.

 

Nyt olet valmis olemaan klassinen sugar daddy! Etsi itsellesi kumppani kirjautumalla sisään tai luomalla tilin!