Lahjaideoita naiselle: 4 luotettavaa tapaa yllättää hänet

Suklaa ja kukat sopivat loistavasti lahjaksi joka päivä, mukaan lukien ystävänpäivänä. Mutta jos todella haluat tehdä vaikutuksen, erityisen huomaavainen lahja on jotain strategista. Rakkaus karanteeniaikoina on hankalaa. Erityisesti romanttisia matkoja trooppisille saarille on nyt odotettava. Voit kuitenkin silti hemmotella kumppaniasi. Tutustu ylellisyysvinkkeihimme. Koska viime viikolla käsittelimme edullisia lahjaideoita, annamme tällä viikolla inspiraatiota jos etsit lahjaidoita naiselle, jotka todella saavat hänen huomionsa.

 

Lahjaideoita naiselle: ihastuttavat korulahjat

 

Se on klassikko, mutta kuka ei pitäisi koruista ja pienestä kimalluksesta? Korujen hinnat vaihtelevat suuresti, joten voit todella törsätä tai valita jotain edullisempaa riippuen siitä, millaisen vaikutuksen haluat tehdä. Miten osaat valita upeimman korun? Mieti ensin koruja, joita hän tällä hetkellä käyttää. Mistä hän pitää? Korvakoruista, sormuksista, kaulakoruista? Kultaa vai hopeaa? Pitääkö hänestä kivistä? Säilytä kuitti joka tapauksessa, mutta yllättäminen on tärkeintä!

 

Ylellisyyslahjat

 

Chanel, Dior, Marc Jacobs tuovat heti mieleen ylellisyyden. Tietyt esineet, kuten laukut, kengät ja vaatteet, ovat erittäin arvokkaita, eikä monilla ole varaa niihin, mutta meikkituotteet ja hajuvedet ovat ylellisyystuotteita, jotka eivät kevennä lompakkoasi liikaa. Jos (ostat) annat hänelle uuden Chanel-luomiväripaletin tai Marc Jacobs -hajuveden, saat hänet tuntemaan olonsa erityiseksi, etkä mene konkurssiin. Muita meikkimerkkejä: Charlotte Tilbury, Laura Mercier, Giorgio Armani, Nars, Urban Decay.

 

Hyvinvointilahjat – parhaita lahjaideoita naiselle

 

Vaikka mahdollisuudet lähteä ulos ja mennä kasvohoitoihin ovat edelleen hyvin rajalliset, meidän on huolehdittava ihostamme parhaalla mahdollisella tavalla kotona. Joten on todennäköistä, että (rakas) sugar babesi on yhtä innoissaan ihonhoidosta juuri nyt! Tässä on muutamia markkinoiden parhaimpoa tuotemerkkejä: La Mer, Tatcha, Drunk Elephant, Caudalie… Vilkaise hänen kauneustuotteitaan (kylpyhuoneessa) ja katso mitä tuotteita hän käyttää (vihje: katso seerumit ja kosteusvoiteet). Saatavilla on myös monia edistyksellisempiä ihonhoitovälineitä – kasvohierontalaitteet, kvartsi-jade-rullat, foreo jne. Jos olet hukassa tämän aiheen parissa, tutustu netin arvosteluihin tai pyydä apua paikalliselta Sephoralta.

 

Hänen kiinnostuksen kohteita vastaavat lahjat

 

Mitä kumppanisi tekee vapaa-ajallaan? Jos hän pitää valokuvaamisesta, uusi kamera saa hänet yllättymään. Meneekö hän kuntosalille aina, kun mahdollista? Uudet kuntosalivaatteet, urheilurannekkeet tai kuntosalilaitteet saavat hänet ilahtumaan. Yritä miettiä, mitkä tuotteet saavat hänet huutamaan onnesta! Jos et tiedä – ei hätää, kysy häneltä! Hyvän ystävänpäivälahjan ei tarvitse olla yllätys 😉

 

Eikö sinulla ole ketään, jonka yllättäisit tänä ystävänpäivänä?

Voit edelleen etsiä kumppania, jos liityt jäseneksi tänään. Etsi hänet juuri oikeaan aikaan!