Vuoden 2021 deittailutrendit

Jos olet ollut tarkkaavainen viime aikoina, nämä deittailutrendit ovat jo hallinneet deittailua suurelta osin vuonna 2020. Karanteeni, sosiaalinen etäisyys ja muut turvatoimet saavat vanhemmat deittailutottumukset tuntumaan vanhanaikaisilta. Ja on hyvin todennäköistä, että nämä suuntaukset jatkuvat vuoteen 2021 asti, kunnes kaikki ovat saaneet rokotuksen. Vaikka tämä “uusi normaali” saattaakin tuntua masentavalta, sillä on myös joitain positiivisia vaikutuksia deittailuun. Jatka lukemista ja tutustu uusiin positiivisiin ja negatiivisiin deittailusuuntauksiin!

 

1. Etene hitaasti…

 

Kolmannelle, toiselle ja jopa ensimmäiselle pesälle pääseminen jonkun uuden tuttavuuden kanssa on aina ollut monimutkaista. Ellei deittisi anna sinulle todistetta siitä, että hänellä ei ole koronaa, jopa käden kosketus tai suudelma poskelle voi olla liian suuri riski. Eli jopa ne, jotka haluavat edetä nopeasti uudessa suhteessa, joutuvat pitämään kätensä erossa toisistaan (kaikkein kirjaimellisimmassa merkityksessä). Vaikka fyysisen etäisyyden pitäminen voikin tuntua turhauttavalta, se myös avaa uusia mahdollisuuksia tutustua henkilöön. Nopean etenemisen sijaan voitte viettää laatuaikaa keskustellen sekä tutustuen deittikumppanin sisimpään.

 

2. …mutta edetkää yhdessä nopeasti

 

Karanteeni on ollut tämän vuoden trendinä ja se jatkuu todennäköisesti suurilta osin vuonna 2021. Mitä se tarkoittaa? No, sinkut tietävät kuinka yksinäiseltä karanteenissa yksin oleminen voi tuntua, kun normaaleita sosiaalisia vuorovaikutuksia ei ole. Siksi olemme havainneet seuraavan laista käyttäytymistä: kun pidätte toisistanne, ohitatte tavallisen deittailuvaiheen, testaatte toisianne ja muutatte yhteen! Karanteeni on paljon hauskempaa yhdessä, joten ei ole häpeä muuttaa yhteen jonkun kanssa paljon normaalia nopeammin.

 

3. Platoniset suhteet

 

Kuten käy ilmi, ne, jotka pitivät rakkauskirjeiden kirjoittamista (eli sekstausta) ihastukselleen vanhanaikaisena, olivat… aivan väärässä. Äärimmäinen versio hitaasta etenemisestä eli platoniset suhteet ovat käytännössä väistämättömiä tällä hetkellä. Mutta se ei ole kaikki synkkää. Ensinnäkin opit tuntemaan kumppanisi paljon paremmin kuin normaalisti, kun pidätte fyysistä etäisyyttä. Laatu korvaa määrän! Ja toiseksi, platonisia suhteita useiden ihmisten kanssa ei lasketa huijaamiseksi? 😉

 

4. Listaus

 

Ihmisten tapaamatta jättäminen ei tarkoita sitä, ettet voisi tutustua vaihtoehtoihisi! Voit vaikka tehdä päähäsi, muistiinpanoihisi tai SugarDatersin Suosikki-osioon luettelon deiteistä, joita sinulla on, kun tämä hulluus on ohi. Tämä on uusi ja parempi tapa pitää vaihtoehtosi avoimina ja pysyä positiivisena deittailutulevaisuutesi suhteen.

 

5. Kaukosuhde

 

Kaukosuhteet eivät ole uusi asia digitaalisella aikakaudella, mutta nyt jopa ne, jotka haluavat tavata ASAP ja edetä nopeasti, laajentavat horisonttejaan deittailemalla ihmisiä muista kaupungeista tai jopa maista. Kuka tietää, ehkä vuonna 2021 muutat toiseen maahan ja vaihdat maisemia nettikumppanisi kanssa!

 

6. Ulkoilu

 

Vaikka et pitäisikään itseäsi ulkoilmaihmisenä, ulkona tapaaminen on nyt turvallisinta, ja se todennäköisesti pysyy yhtenä parhaimmista deittailutrendeistä vuonna 2021. Käveleminen yhdessä kahvin (tai oluen) kanssa voi olla yhtä romanttista kuin retkeily metsässä. Pidä mielesi avoimena ja pysy aktiivisena! Pimeät päivät kuluvat paljon nopeammin kuuman uuden deitin kanssa.