Ilmainen vs. premium treffisivusto jäsenyys

Riippumatta siitä, miten pitkään olet kokeillut verkkodeittailua, saatat miettiä, mikä treffisivusto jäsenyys on oikea valinta juuri sinulle. Ja varsinkin, jos et ole koskaan ennen kokeillut verkkodeittailua, koko päätöksentekoprosessi saattaa tuntua hämmentävältä. Useimmilla deittailusivustoilla et tiedä heti alusta alkaen, onko maksettu suunnitelma sinulle sopiva ja voiko se todella auttaa sinua löytämään deitin tai elämänkumppanin. Vastaavasti kaikki puhuvat ilmaisista jäsenyyksistä, mutta tarjoavatko ne todella kaikki tarvitsemasi ominaisuudet?

 

SugarDatersin hyvä asia on se, että se ymmärtää huolesi, minkä vuoksi ilmainen jäsenyyssuunnitelma sisältää tärkeitä ominaisuuksia, joiden avulla voit nähdä, löydätkö kaiken etsimäsi. Ilmaisena jäsenenä saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi: Löydänkö jonkun, josta todella pidän? Onko lähistölläni muita jäseniä? Onko kukaan online-tilassa juuri nyt? Voinko keskustella muiden jäsenten kanssa? Mitä muita etuja saan, jos päivitän Premium-tilaukseen?

 

Kaksi SugarDatersin jäsenyyssuunnitelmaa – ilmainen ja Premium – ovat saatavilla kullekin neljälle profiilityypille – sugardaddy, sugarmama, sugarbaby ja toy boy. Jos siis olet menestynyt & antelias tai kaunis & suloinen, molemmat suunnitelmat ovat käytettävissäsi. Miten se siis toimii?

 

SugarDatersin ilmainen vs. premium sugardaddyille ja sugarmamoille

 

Jos olet yksi näistä kahdesta profiilityypistä, olet jo saattanut huomata, että vain lataamalla oman profiilikuvasi voit selata muita jäseniä käyttäen hakusuodattimia sekä katsella heidän profiilikuvauksiaan ja julkisia kuviaan. Voit myös nähdä, kuka on online-tilassa, kuka lähetti viestin ja kuka antoi pääsyn yksityisiin kuviinsa. Kuulostaa siistiltä, eikö?

 

Nyt kun tiedät vaihtoehdoistasi, voit valita, haluatko päivittää profiilisi Premium-tilaukseen aloittaaksesi rajattomat keskustelut tai vastataksesi saatuihin viesteihin, katsellaksesi yksityisiä kuvia, joihin sinulle annettiin pääsy sekä avataksesi muut Premium-edut.

 

Entä jos et halua ladata kuvaa itsestäsi? Se on oma valintasi. Voit silti nauttia lähes kaikista ilmaisista hyödyistä, mutta ainoa rajoitus on, ettet voi katsella muiden jäsenten kuvia. Miksi niin on? Jos lataat kuvan itsestäsi, mielestämme on oikeudenmukaista katsella muiden kuvia. Ja samaan aikaan yritämme varmistaa, että kaikki sivustomme jäsenet ovat vilpittömiä. Jos aikomuksesi ovat täysin rehelliset, muttet siltikään halua ladata profiilikuvaa, Premium-tilaus auttaa suojaamaan nimettömyyttäsi. Ja siinä tapauksessa, ettet enää hyödy Premium-tilauksestasi, voit lopettaa sen milloin tahansa ja palata ilmaiseksi jäseneksi.

 

Vilkaise alla olevaa luetteloa saadaksesi paremman ymmärryksen SugarDatersin kahdesta suunnitelmasta sugar-daddyille ja -mamoille.

 

sugardaters treffisivusto jäsenyys

SugarDatersin ilmainen vs. premium jäsenyys sugardaddyille ja sugarmamoille

 

SugarDatersin ilmainen vs. premium jäsenyys sugarbabyille ja toyboyille

 

Jos olet rekisteröitynyt yhdeksi näistä profiilityypeistä, olet todennäköisesti huomannut, että ilmainen suunnitelma on erittäin, erittäin antelias – ja tämähän on juuri sitä mitä etsit, eikö? 😉

 

Ilmaisena sugarbaby- tai toyboyjäsenenä saat kaikki edut, joita isukit ja tädit saavat ilmaisena jäsenenä. Ja sen lisäksi voit myös vastata kaikkiin vastaanottamiisi viesteihin. Eikä siinä vielä kaikki. Oletetaan, että joku kiinnitti huomiosi – silloin paras liike on tietysti lähestyä heitä ensin. Helppo homma! Ilmaisena jäsenenä voit aloittaa keskustelun jopa viiden eri ihmisen kanssa päivittäin. Kyllä, kuulit oikein – voit hyötyä kaikista näistä ilmaisella jäsenyydellä. Sinun täytyy vain ladata profiilikuvasi ja kirjoittaa kuvaus. Kun ylläpitäjä on hyväksynyt nämä, olet valmis flirttailuun!

 

Vilkaise alla olevaa luetteloa nähdäksesi tarkalleen, mitä eri jäsenyydet tarjoavat.

 

sugardaters treffisivusto jäsenyys

SugarDatersin ilmainen vs. premium jäsenyys sugarbabyille ja toyboyille

 

Kuten voit nähdä, SugarDatersin sekä ilmaiset että premium-jäsenyydet tarjoavat useita vaihtoehtoja. Ilmainen treffisivusto jäsenyys riittää sivuston selaamiseen ja perustoimintojen käyttöön, johon sisältyy online-tilassa olevien jäsenten ja lähettyvilläsi olevien jäsenten näkeminen. Toisaalta Premium-tilaus sallii rajattomat keskustelujen aloitukset ja yhteyksien rakentamisen ilman minkäänlaisia rajoituksia.

 

Kun siis olet testannut sivustoa ilmaisella jäsenyydellä, voit päättää, haluatko kokeilla premiumia ja nauttia SugarDatersin koko potentiaalista. Ja koska voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa, mitä voisit menettää?;)