“Punaiset liput”: 5 asiaa sugar babyssa

Viime viikolla kerroimme sugar babyjen punaisista lipuista. Jaamme nyt vinkkejä sugar daddeille. Nämä ovat suhteiden tärkeimmät parisuhteen punaiset liput, joita sinun tulisi varoa uudessa sugar babyssasi. Älä anna asioiden huonontua alusta alkaen ja säästä kallisarvoista aikaa varmistamalla, että sokerikumppanisi ei sovellu seuraaviin kohtiin!

 

💻 Hän linkittää profiilinsa… aikuisviihdesivustolle

 

Jos hän heti ensimmäisen viestin jälkeen kutsuu sinut profiiliinsa muualle, on todennäköistä, että hän ei ole oikea sugar baby, vaan joku, joka luo aikuisviihdettä tulojen saamiseksi. Tämä on kuitenkin täysin ok, mutta jos SugarDaters:issä tapaamasi tyttö pyytää tukemaan aikuisviihdetiliään muualla, hän ei todennäköisesti ole kiinnostunut tapaamisesta tosielämässä tai luomasta suhdetta sugar daddyn kanssa.

 

🎁 Hän pyytää maksuja, lahjoja tai palkkioita ennen ensitreffejä

 

Tietysti voit itse päättää, haluatko tilata kukkia (tai timanttisormuksen) hänelle heti muutaman sanan vaihtamisen jälkeen. Se tekee varmasti hyvän vaikutuksen. Jos hän kuitenkin ottaa lahjat ensin puheeksi, se tarkoittaa yleensä sitä, että hän on kiinnostunut vain lompakostasi, ei tosielämän henkilökohtaisen yhteyden luomisesta sinuun.

 

👿 Hän on ilkeä tyttö

 

Hän on töykeä kaikille: asiakaspalvelijoille, tarjoilijoille, taksikuskeille… Ja ei, kyse ei ole siitä, että hän olisi leikkisästi ilkeä tai sarkastinen ystäviensä kanssa. Hän on kylmä kaikille, jotka sattuvat hänen tielleen. Eikö hän kuitenkaan ole sinulle ilkeä? No, se on vain ajan kysymys.

 

💔 Hän puhuu jatkuvasti exästään

 

Sugar babysi nuoruudesta riippumatta hänellä on todennäköisesti henkistä taakkaa. Aivan kuten kaikilla muillakin, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Kuitenkin, jos hänen exästään puhutaan jo ensimmäisten keskusteluiden joukossa, hän ei todennäköisesti ole vielä valmis siirtymään eteenpäin. Hän vertaa sinua jatkuvasti edelliseen daddyynsa joko hyvässä tai huonossa valossa. Joten, jos et olet niin kiinnostunut hänestä, ettet välitä olla väliaikainen laastarisuhde, sinun tulisi jatkaa etsimistä.

 

🤐 Hän puhuu paljon, mutta ei koskaan kuuntele

 

Kysyt häneltä, millainen hänen päivä oli, ja hän jatkaa tuntikausia, syventyen opintojensa, työnsä ja ystävyyssuhteidensa jokaiseen yksityiskohtiin, kuka sanoi mitä ja mitä tapahtui seuraavaksi. Ja sitten sinun on esitettävä toinen kysymys. Hän ei kuitenkaan koskaan ota puheeksi, kuinka sinun päiväsi sujui. Tämä on varoitusmerkki siitä, että hän arvostaa kuuntelijaa, mutta hän ei rehellisesti sanottuna ole kiinnostunut elämästäsi tai persoonallisuudestasi.