Varoitusmerkkiä parisuhteessa: sugar daddy

Hänellä on vihanhallintaongelmia

 

Kuvitellaan erästä tilannetta. On ensimmäiset sokeritreffinne ja tapaatte kahvilla tai illallisella. Joku astui vahingossa hänen kengälleen. Tämä sugar daddy pyytää anteeksi heti, mutta voit nähdä vihaa hänen silmissään, kun hän näpäyttää tätä henkilöä. Hän on selvästi järkyttynyt, ja hänen huono mielialansa pilaa päiväsi. Tämä on yleinen ja luotettava punainen lippu, jota on syytä tarkkailla suhteen alusta lähtien. Jos tällaiset pienet asiat saavat hänet niin vihaiseksi, miltä luulet tulevan suhteenne näyttävän?

 

Hän puhuu pahaa eksistään

 

Tietenkin on normaalia jakaa joitain menneistä kokemuksistasi toisille, mutta jos hän jatkuvasti mollaa eksäänsä, mitä luulet hänen puhuvan sinusta ensimmäisen erimielisyyden jälkeen? Vaikka hän olisikin nyt mukava sinulle, hän ei pysty jatkamaan sitä kovin kauaa.

 

Hän vaatii ”huomaamattomuutta” ja ehdottaa tapaamista hänen luonaan ensitreffeillä

 

Tämä on suuri punainen lippu. Turvallisuutesi on oltava aina etusijalla, ja tapaaminen jonkun tuntemattoman kanssa hänen kotonaan on liian aikaista.

 

Hän ei huomioi mielipiteitäsi ja tunteitasi

 

Tarkoitan, että et voi potentiaalisesti rakentaa suhdetta ja olla onnellinen jonkun sellaisen kanssa… HD-yhteisöön kuuluminen merkitsee hyvää elämää, ja tunteidesi tai ajatustesi ilmaiseminen on olennainen osa sitä.

 

Hän yrittää kontrolloida

 

Sille ei ole sijaa missään suhteessa, etenkään sokerisuhteessa. Kyse on ajan viettämisestä jonkun sellaisen kanssa, jonka kanssa on hauskaa ja jolla on samat tavoitteet kuin sinullakin. Sinun (tai kenenkään) ei pitäisi olla sellaisen henkilön kanssa, joka rajoittaa vapauttasi (ellei se tietenkään ole osa molempia miellyttävää seksifantasiaa). Mutta ei makuuhuoneenne ulkopuolella!

 

Lue lisää: TOP 5 sugar daddy-maata

 

Hän vaatii yhteydenottoa ilmaisella sovelluksella tai puhelimella

 

Pyytääkö verkkossa tapaamasi sugar daddy yhteystietojasi jo ensimmäisessä viestissään? Siinä tapauksessa se on kiellettyä. Ensinnäkin yhteydenpito HD:ssä takaa turvallisuuden, sillä varmistamme, että henkilötietosi eivät päädy muiden jäsenten saataville, eikä valokuviesi kautta pääse sosiaalisen median tileillesi. Voitko myöskään todella odottaa hänen olevan antelias kanssasi, jos hän ei maksa premium-jäsenyyttä viestitelläkseen sinulle?

 

Nyt kun tiedät kaiken tämän, etsi sugar daddysi täältä!