TOP 5 Euroopan sugar baby -maata

 

SugarDaters sokerideittailuyhteisö on levinnyt kaikkialle maailmaan, ja kannustamme jäseniämme deittailemaan rajojen yli, varsinkin kun sokerideittailussa on kyse seikkailuista, hauskanpidosta ja uusien asioiden kokemisesta. Tänään esittelemme Euroopan TOP 5 sugar baby -maata, joten hyvät sugar daddyt ja sugar mamat – ottakaa muistiinpanovälineet esille! Tai pikemminkin säädä hakuasetuksiasi.

 

Alankomaat: Tulppaaneita, tuulimyllyjä, puukenkiä ja sugar babeja!

 

Alankomaat on luettelomme paras maa, jossa 69,79 % SugarDaters-jäsenistä on sugar babeja! Lisäksi tällä pienellä maalla on niin paljon tarjottavaa! Hullu viikonloppu Amsterdamissa, nähtävyyksien katselua monissa pienemmissä viehättävissä kaupungeissa tai rentoutumista meren rannalla jossain lomakohteista ovat vain joitain seikkailuja, joita voit kokea sokerikumppanisi kanssa tässä maassa. Sugar daddy, älä odota, vaan etsi itsellesi hollantilainen baby nyt!

 

Ruotsi: Skandinavian sugar baby -kohde

 

Kuten olet varmaan lukenut edellisestä julkaisustamme, Tanskassa ja Suomessa on eniten sugar daddyja Euroopassa. Näistä maista ihmiset voivat helposti matkustaa Ruotsiin, joka sijaitsee kätevästi maiden välissä, ja löytää siellä sokerikumppanin, koska 51,48 % ruotsalaisista käyttäjistä on sugar babeja. Voitte nauttia sokerideiteistämme katsellen revontulia ja rentoutua jääluolahotellissa! Jos et ole niin seikkailunhaluinen, voitte aina viettää aikaa Tukholman trendikkäimmillä alueilla tai käydä kahvilla nauttimassa korvapullia.

 

Norja: Sugar babyjen villimaa

 

Toinen listamme Pohjoismaista on Norja, jossa 50,83 % käyttäjistä on sugar babeja. Maa on kuuluisa erämaastaan ja vuonoistaan! Pakollisia nähtävyyksiä ovat Trolltungan kallio, Geirangerin vuono ja Fløyen-vuori. Mutta Pohjoismaiden hinnat eivät ole aina kovin turistiystävällisiä. Onneksi voit etsiä norjalaisen tytöt, joka näyttää sinulle paikkoja!

 

Espanja: ihastuttavat treffit flamencon rytmiin

 

Espanja on ilmeinen lomakohde monille eurooppalaisille – kauniita kaupunkeja, kuten Madrid, Barcelona tai Sevilla, ja rantakohteita, kuten Lloret de Mar, Malaga tai Marbella. Ja nyt käy ilmi, että Espanjassa 50,66 % SugarDaters-jäsenistä on sugar babeja, mikä tekee siitä täydellisen kohteen sugar daddeille. Viettäkää päivää syömällä herkullista paellaa, juomalla sangriaa kuunnellessanne espanjalaista musiikkia!

 

Ranska: Sokeritreffit Eiffel-tornin alla

 

Ranska on Euroopan suosituin maa, ja sille on syynsä! Tietenkin me kaikki tiedämme, että Pariisi on superromanttinen – arkkitehtuuri on ainutlaatuista, kieli uskomattoman aistillinen ja ruoka herkullista. Ranskan Riviera tarjoaa myös uskomattomat näkymät ja romanttisia kävelyretkiä. Se on täydellinen kohde sokerideiteille, ja koska 50,23 % käyttäjistämme on sugar babeja, sokerikumppanin löytäminen on lasten leikkiä. Joten, tutustu johonkin ranskalaisista sugar babeistamme hienon viinin ja juuston maasta!

Minkä maan valitset etsiä sugar babyasi? 👸

Löydä hänet nyt! 💕