Nämä ovat Euroopan TOP 5 sugar daddy-maata

Sokerikumppanin löytäminen ei ole aina helppoa, koska voi olla vaikeaa löytää kiinnostuksen kohteitasi vastaava henkilö. Siksi kannattaa ehkä laajentaa näköalaa ja katsoa oman maasi rajojen ulkopuolelle. Joten, jos olet sugar baby tai boy toy, joka etsii sugar daddya Euroopasta, mistä maista sinun tulisi etsiä? Nämä ovat TOP 5 sugar daddy-maata tilastojemme perusteella.

 

Tanska pursuilee sugar daddyja

 

Sanotaan, että tanskalaiset ajavat polkupyörällä kaikkialla, rakastavat viihtyisiä hygge-hetkiään ja kiittävät jatkuvasti… Mutta tiesitkö, että Tanska on salaa sugar babyjen taivas? No, se ei ole enää salaisuus, koska paljastamme, että kaikista SugarDaters profiileista tanskalaiset sugar daddyt muodostavat 46,71 % kaikista Tanskan käyttäjistä! Kyllä, se tarkoittaa, että Tanskassa on paaaljon enemmän sugar daddyja kuin sugar babyja.

 

Suomi: joulupukki ei ole ainoa sugar daddy

 

Kyllä, Suomessa voi olla helvetin kylmä. Mutta lumiset suomalaiset talvet ovat paras aika vierailla joulupukin luona ja katsella revontulia Lapissa sokerikumppanisi kanssa! Koska suomalaiset sugar daddyt muodostavat 40,08 % maan sokerideittailuyhteisöstä, mahdollisuutesi ovat kohtuulliset.

 

Romania: oliko Dracula myös sugar daddy?

 

Emme tiedä, ovatko sugar daddyt Romaniassa kuin kreivi Dracula – tämä on sinun tehtäväsi selvittää. Tiedot kuitenkin kertovat, että Romania on Euroopan kolmas maa, jossa on eniten sugar daddyja. Sugar daddyjen osuus on yli kolmasosa (35,29 %) maan jäsenistä. Joten miten olisi romanttinen kävely Bukarestissa ja matka Branin linnaan uuden romanialaisen daddyn kanssa?

 

Slovakia: Bratislavasta sokerilla

 

Slovakia on luultavasti yksi vähiten tunnetuista maista tässä erikoisessa luettelossa. Jos kuitenkin olet luonnon ystävä, se on sinulle täydellinen paikka, sillä siellä on kauniissa kansallispuistoissa yli 1 600 mineraalilähdettä. Lisäksi tässä pienessä maassa on eniten linnoja henkeä kohti maailmassa! Paikallisen oppaan löytämisen pitäisi olla helppoa, koska yksi kolmesta (33,50 %) SugarDaters-jäsenestä Slovakiassa on sugar daddy! Vielä yksi syy valita kävely Tonavan varrella seuraaviksi sokeritreffeiksi.

 

Lue lisää: Hyödynnä SugarDaters-mobiilikokemusta

 

Puola: sokerimaa, josta löytyy kaikkea

 

Löydä itsellesi puolalainen sugar daddy ja nauti kaupunkilomasta Varsovassa tai Krakovassa, rantapäivistä Sopotissa tai vuoristovaelluksista High Tatrasilla. Tutustu myös rikkaaseen ruokakulttuuriin (pierogi alert!) ja laajaan vodka-pohjaiseen juomavalikoimaan edullisin hinnoin! Ja koska Puola on viidenneksi suurin sugar daddyjen maa, jossa 31,31 % käyttäjistä on sugar daddyja, sopivan sokerikumppanin löytäminen on helppoa.

 

Joten, mitä enää odotat? Löydä sugar daddysi nyt!