Mikä on Toy Boy?

toy boy

Mikä tulee ensimmäisenä mieleemme kuullessamme sokerideittailusta? Varmaankin vanhempi mies, joka deittailee nuorempaa naista. Mutta jos olet lukenut aiemman julkaisumme —tiedät, että sokerideittailuun kuuluu paljon muitakin vaihtoehtoja!

 

Naiset voivat olla sugar daddyja! Ja heitä kutsutaan sugar mamoiksi. Miehet voivat olla sugar babyja. Ja heitä kutsutaan boy toyksi! Viimeisimmässä Sokerideittailun olennaisimmat -sarjan julkaisussa lisäämme sokerideittailun palapeliin viimeisen palan.

 

Millaisista miehistä tulee toy boyta?

 

Toy boy on yksinkertaisesti miesversio sugar babysta. Hän on hyvännäköinen ja viehättävä, ja on usein nuorempi osapuoli sokerisuhteessa. Ja hänen kumppaninsa ovat menestyneitä ja kokeneita naisia ja/tai miehiä, jotka ovat paitsi valmiita elämään yhdessä, myös valmiita jakamaan menestyksensä ja viisautensa kumppaninsa kanssa.

 

Miehet, jotka päättävät kokeilla toy boyn roolia suhteessa, eivät ole niin viehättäviä ikäisilleen, joko siksi, että he ovat henkisesti kypsempiä kuin ikäisensä naiset tai miehet, tai siksi, että pelkkä deittailu kypsemmän henkilön kanssa vaikuttaa jännittävämmältä ja lupaavammalta.

 

Toy boyt, aivan kuten kaikki sokerideittailuyhteisössä, haluavat olla avoimia ja rehellisiä tavoitteistaan ja odotuksistaan suhteen alusta alkaen.

 

Millaista suhdetta he etsivät?

 

He etsivät kumppania, jolla on selkeät tavoitteet elämässä ja jolla on jaettavaa kokemusta ja viisautta. Joku, joka pystyy avaamaan uusia ovia sekä tarjoamaan uusia mahdollisuuksia ja tuntemuksia. Boy toyt ovat innokkaita saamaan uusia kokemuksia ja arvokasta mentorointia. Lyhyesti sanottuna he etsivät hyvää elämää, joka on mahdollista vain sugar daddyn tai sugar maman seurassa.

 

Toy boy kumppanina on…

 

Täynnä nuorekasta energiaa, kykyä elää hetkessä, jännitystä ja seikkailua. Kumppaneina toy boyt ovat huolehtivia, omistautuneita ja tarkkaavaisia. He arvostavat sokerikumppaniaan ja hänen anteliaisuuttaan heitä kohtaan ja ovat valmiita ylittämään heidän odotuksensa.

 

Tutustu toy boy -profiiileihin ja etsi sokerikumppanisi luomalla SugarDaters profiilisi nyt!