Mikä on sugar mama?

mika on sugar mama

Sugar Mama on vähemmän tunnettu termi sokerideittailun yhteisön ulkopuolella. Kaikki tietävät, mitä sugar daddy ja sugar baby ovat, mutta mikä on sugar mama?

 

Millaisesta naisesta tulee sugar mama?

 

Modernissa yhteiskunnassa ajat, jolloin miehet vetivät kaikista naruista, ovat jo mennyttä. Nyt voimme vihdoin ymmärtää, että naiset pystyvät kilpailemaan samalla tasolla ja saavuttamaan uskomattomia asioita johtajina, tutkijoina, lääkäreinä, lakimiehinä, yrittäjinä tai millä tahansa heitä kiinnostavalla alalla. Ja tietysti he ovat tietoisia siitä, että heidän valintansa on pätevä valitsemastaan suhteesta riippumatta.

 

Hän on nainen, joka on tyytyväinen elämäänsä ja tuntee olonsa nuorekkaaksi iästä riippumatta. Hän on täynnä elämää ja energiaa – siksi hän kaipaa kaunista ja viehättävää seuraa – boy toyn tai sugar babyn – viettämään vapaa-aikaa ja kokemaan hyvää elämää yhdessä. Ilman perinteisen suhteen tarpeita, draamaa ja kaaosta

 

Millaista suhdetta he etsivät?

 

Tämän tyyppiset naiset eivät useinkaan pidä perinteistä elämäntapaa lopullisena päämääränään. Sen sijaan hän haluaa yksinkertaisemman, draamattoman suhteen, joka tuo arkeen kauneutta, jännitystä ja rentoutumista.

sugar mama

Sugar mama kumppanina…

 

Aivan kuten sugar daddylla, sugar mamalla on välittävä ja hoitava luonne, ja hän haluaa jakaa menestyksensä, elämänkokemuksensa, kauniit hetket ja mentoroinnin jonkun nuoren, intohimoisen ja viehättävän henkilön kanssa.

 

Tyypillisesti hän on sokeriparin vanhempi osapuoli, joten hän pystyy antamaan kypsiä neuvoja ja ilmaisemaan arvokkaita mielipiteitä. Hän on usein urakeskeinen ja itsenäinen henkilö, joka ei ole kiinnostunut suhteiden perinteisistä rooleista. Sen sijaan hän haluaa ottaa hallinnan ja olla vastuussa. Sekä hänen elämässään että suhteissaan. Miksi? Koska hän on pomo.

 

Oletko valmis olemaan jonkun jumaloima sugar mama? Vai etsitkö itse sugar mamaa?

Älä tuhlaa aikaasi, vaan liity ilmaiseksi nyt.