Mikä on sugar baby?

mika on sugar baby

Jos etsit tietoa siitä, mikä on sugar baby, tulet törmäämään erilaisiin teorioihin. Joidenkin mielestä sugar babyt ovat puhtaasti materialistisia, kun taas toiset ihannoivat heidän sosiaalista asemaansa ja valtaansa miehiin. Molemmat näistä ennakkokäsityksistä ovat kuitenkin kaukana todellisuudesta (koska meillä on tapana päättää asioista, joista tiedämme hyvin vähän).

 

Mikä on sugar baby yleensä?

 

Yleisesti ottaen, sugar baby on nainen, joka houkuttelee miehiä ja/tai naisia, jotka ovat menestyneitä, kokeneita ja joilla on selkeä näkemys elämästä ja runsas ajattelutapa sokerikumppaninsa suhteen. Tai toisin sanoen sugar daddyt ja/tai sugar mamat.

 

Sugar baby on kiistatta joku, joka pyrkii arvostamaan hyvää elämää yhtä paljon kuin jotain, joka on nähnyt ja kokenut enemmän kuin hän. Kun taas henkilö, joka päättää olla hänen kanssaan, arvostaa sisäistä ja ulkoista kauneuttaan, viehättävää persoonallisuutta, spontaanisuutta, nokkeluutta ja yksilöllisyyttä.

 

Sugar baby on sokerisuhteessa usein nuorempi osapuoli. Miksi? No, yleensä sugar baby vain houkuttelee vanhempia miehiä ja/tai naisia. Mutta ei vanhempi yleisesti, vain vanhempi kuin hän on. Hän on aidon kiinnostunut menestyneen henkilön matkan, kokemusten ja arvojen löytämisestä.

 

Toinen syy siihen, miksi niin monet naiset päätyvät sokerideittailuun, on se, että he arvostavat rehellisyyttä ja avoimuutta suhteen alusta lähtien. Heillä on draamaton ja suora lähestymistapa parisuhdestatukseensa ja he osaavat ilmaista mitä haluavat.

 

Jokainen sugar baby on erilainen, mutta kaikilla sugar babyilla on yhteistä kiinnostus uusille kokemuksille ja mahdollisuus elää värikkäämpää ja täydellisempää elämää sellaisen henkilön seurassa, joka voi tarjota heille sen, mitä he arvostavat eniten. Saatat kysyä, mikä se on? No, se voi olla mikä tahansa neuvo, joka voi laajentaa hänen yritystään hienoon illalliseen, romanttiseen lomaan, koiranpentuun tai jonkinlaiseen noutoruokaan ja Netflixiin. Hän voi päättää itse.

 

Mikä on sugar baby sanan perinteisessä merkityksessä?

 

mikä on sugar baby

 

Sokerideittailun ilmiö ei ole mitään uutta. Perinteisiä sugar beibi on ollut olemassa noin Kultahatusta lähtien. Tämän lisäksi naiset ovat aikojen alusta lähtien olleet kiinnostuneita miehistä, jotka voivat taata heille turvallisuuden. Aiemmin naista olisi kehuttu, jos tämä olisi valinnut miehen, joka kykenee tukemaan ja hoitamaan perhettä. Vaikka tiedotusvälineet ovat liittäneet sugar beibin termin seksityöntekijään, näiden kahden välillä on paljon eroavaisuuksia.

 

Valitettavasti jotkut sugar daddieista eivät välttämättä ymmärrä myöskään näiden kahden välistä eroa. (Koska haluamme kertoa sinulle salaisuuden: väärin laaditut lehtiartikkelit kertovat ilmeisesti väärää tietoa käyttäjille ;)) Suosittelemme välttämään heitä, koska heidän olisi parempi olla escort-sivustolla. Voit havaita tällaiset väärennetyt sugar daddyt tai harhaanjohtavat käyttäjät monin eri tavoin.

 

Ensimmäinen olisi luoda profiili, joka esittelee sinut todellisena sugar babyna eikä jätä tilaa väärälle tulkinnalle. Suosittelemme lataamaan profiiliin valokuvia, joita voisit jakaa kenen tahansa muun kanssa. Kunnollisert kuvat houkuttelevat kunnollisia daddeja. Joten profiilisi sisältö vaikuttaa siihen, millaisiin henkilöihin se vetoaa. Kerro mielenkiinnon kohteistasi ja rakkauselämästäsi hauskasti ja kepeästi. Älä kirjoita profiiliisi mitään seksielämästäsi. Keskity siihen myöhemmin oikean henkilön kanssa. Tämän pitäisi jättää ulkopuolelle daddyt, jotka etsivät puhtaasti fyysisiä kohtaamisia. Siksi kaikilla ei pitäisi olla etuoikeutta tietää intiimeistä mieltymyksistäsi. Säilytä mysteeri vielä jonkin aikaa.

 

Bonusvinkki: vältä väärennettyjä sugar daddieitä

 

sugar baby

 

Jos joku esimerkiksi tiedustelee, kuinka paljon treffit kanssasi hotellihuoneessa maksaisi tai hukuttaa sinut liian seksuaalissävytteisiin viesteihin, jätä hänet huomioimatta. Hän ei etsi perinteistä sugar babya. Ja ilmianna hänet, koska hän on sivustolla väärin aikein. Sugar babyt eivät tarjoa palveluja. Sen sijaan he treffailevat. Ja he tapaavat erilaisia ihmisiä, kunnes he löytävät sen oikein. Sitten se voi tietysti johtaa yön viettämiseen yhdessä ja aamiaiseen seuraavana aamuna, koska se on luonnollinen osa romanttista suhdetta.

 

Samoin, jos sinut heti ensimmäisen viestin jälkeen kutsutaan muualle, esim. toiselle viestintäalustalle (esim. missä hän haluaa sinun jakavan aikuisille suunnattua sisältöä, kuten kameraesityksiä tai valokuvia “nähdäkseen, mitä sinulla on tarjottavanasi tällä hetkellä”), hän ei ehkä etsi perinteistä sugar babya. Sen sijaan hän etsii puhtaasti väliaikaista hauskanpitoa, ja todennäköisesti tämä keskustelu ei johda merkityksellisiin treffeihin tai suhteeseen.

 

SugarDaters:ssa on paljon miehiä, jotka etsivät emotionaalista, älyllistä ja hauskaa yhteyttä nuoremman kauniin naisen – perinteisen sugar babyn kanssa. Joskus voit joutua käymään useita merkityksettömiä keskusteluja, ennen kuin löydät sen oikean. Mutta sen oikean löytäminen on aina taistelun arvoista.

 

Haluatko kokea, mikä on sugar baby? Tai haluatko tutustua sugar babyn maailmaan?

Joko niin, kirjaudu sisään tai liittykää SugarDatersiin ilmaiseksi ja aloittakaa sokerideittailumatkasi nyt!