Mikä on sugar daddy?

mikä on sugar daddy

Termi sugar daddy kuulostaa monille tutulta. Sitä käytetään sosiaalisessa mediassa ja populaarikulttuurissa, mutta mikä sugar daddy on oikeastaan?

 

Se on yksinkertaista! Hän on mies, joka tuntee olevansa täynnä elämää ja etsii jotakuta erityistä – sugar babya tai boy toyta – nauttiakseen siitä.

 

Yleensä sugar daddy on mies, jota pidetään menestyvänä ja anteliaana. Mutta mitä se tarkoittaa? Loppujen lopuksi menestys voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Joillekin se on rikkaus. Muille menestys tarkoittaa täyttä elämää, joka on täynnä merkityksellisiä kokemuksia. Joka tapauksessa anteliaisuus ja menestyksen jakaminen eivät koske vain rahaa. Kyse on myös kokemusten, elämäneuvojen ja mentoroinnin jakamisesta.

mikä on sugar daddy

 

Miksi mies valitsisi sokerideittailun “perinteisten treffien” sijasta?

 

Voit lukea lisää sokerideittailusta täältä, mutta pohjimmiltaan sokerideittailu tai, kuten me sitä kutsumme, Good Life Dating, on rehellisyyttä, selkeitä odotuksia ja elämästä nauttimista. Jotkut miehet pitävät sokerideittailusta, koska tämän tyyppinen suhde antaa heille mahdollisuuden olla avoimia siitä, miltä he haluavat suhteiden näyttävän alusta alkaen.

 

Sugar daddy on antava ja välittävä henkilö, joka mielellään jakaa resursseja, asiantuntemustaan ja opastustaan riippumatta siitä, onko hän viisikymppinen saavuttaja vai paljon nuorempi yrittäjä, jolla on selkeä visio elämästä. Hän on joku, joka haluaa olla avoin siitä, miltä hän haluaa ihanteellisen suhteensa näyttävän, ja etsii kumppania, jolla on samat odotukset.

 

Se oli lyhyt vastaus kysymykseesi, mikä on sugar daddy. Mutta voit tietää varmasti vain, jos koet sokerideittailua itsellesi.

Niin, oletko sugar daddy? Vai oletko joku, joka haluaisi löytää sellaisen? Liity nyt ja löydä sokerikumppani!