Mitä sokerideittailu on?

Niille, jotka eivät ole koskaan kokeilleet sitä, sokerideittailu on salaperäinen aihe. Ne, jotka ovat kokeilleet sitä, haluavat kuitenkin harvoin palata takaisin perinteisiin suhteisiin. Sokerideittailu avaa kokonaan uuden mahdollisuuksien ja kokemusten maailman, ja sillä on muun tyyppisiä suhteita enemmän mahdollisuuksia olla täysin draamattomia. Haluatpa tavata jonkun kokeneen ja anteliaan tai kauniin ja viehättävän, sokerideittailu on juuri etsimäsi.

 

Mikä siis tekee sokerideittailusta niin erityistä? Ja millaista sokerideittailua me tuemme ja kannatamme?

 

Pohjimmiltaan sokerideittailu on suhdetyyppi, jossa kaksi ihmistä ovat osallisina keskinäisen vetovoiman, kunnioituksen ja sen perusteella, mitä jokaisella on tarjota. Usein, mutta ei välttämättä, sokerikumppanien välillä on ikäeroa – sugar daddyn ja sugar babyn, sugar maman ja toy boyn, sugar daddyn ja toy boyn tai sugar maman ja sugar babyn. Ihannetapauksessa se on kestävä suhde, jossa molemmat osapuolet tuntevat olonsa tasa-arvoisiksi ja arvostetuiksi.

 

Tietysti jokainen sokerisuhde on erilainen ja ainutlaatuinen. Tyypillisesti toinen sokeriparin osapuolista on kuitenkin avokätinen, välittävä ja kaiken kaikkiaan tukeva kumppani. Sugar daddyt ja sugar mamat ovat niitä, joilla on antava, hoitava ja huolehtiva persoonallisuus. He haluavat jakaa voimavaransa, elämäkokemuksensa ja antaa mentorointia sugar babylle tai boy toylle. Ihmiset, jotka haluavat ottaa sugar babyn tai boy toyn roolin, ovat niitä, jotka tuovat suhteeseen vetovoimaa, viehätysvoimaa ja persoonallisuutta.

 

Kaiken kaikkiaan sokerideittailulla tarkoitetaan uuden kokemista, rajojen ylittämistä ja kokemusrikasta elämää, jotka muuten olisivat ulottumattomissa. Kyse ei ole taloudesta tai jonkun treffailusta vain siksi, että he näyttävät hyvältä. Kyse on hyvästä elämästä, jossa heräät joka aamu uutta seikkailua varten, jossa olet onnellinen suhteestasi, ja jossa voit olla itsesi.

 

Good Life Dating on sokerideittailun puhtain muoto. Lue Good Life Dating manifesti täältä.

 

Koe sokerideittailu ja anna itsellesi mahdollisuus hyvään elämään!