Miten olla viehättävä sugar daddylle?

Vetovoiman suhteen fyysinen ulkonäkö on tietysti ensimmäinen mieleen tuleva asia. Vaikka se onkin ensikipinöiden katalysaattori, se ei takaa jatkuvaa kiinnostusta. Toisin sanoen, vaikka näyttäisitkin Angelina Jolielta, sugar daddy (tai sugar mama) saattaa menettää kiinnostuksensa sinuun ajan myötä. Lue 5 vinkkiämme siitä, miten olla viehättävä sugar daddylle, jotta suhteenne kestäisi niin kauan kuin haluat.

 

1. Käytä aikaa mieleesi

 

Saatat saada hänen huomionsa heti, kun astut huoneeseen. Mutta juuri keskustelun sisältö ja tapa, jolla saa hänet tuntemaan, saa hänet muistamaan sinut. Maailman tapahtumat, suosikkiviinisi, harrastuksiasi ja kiinnostuksen kohteesi… Varmista, että teillä on tällaisia mielenkiintoisia keskustelunaiheita.

 

2. Kysele hänen mielenkiinnon kohteistaan

 

Kysy hänen kiinnostuksen kohteistaan ennen tapaamista, jotta voit keskustella niistä. Jos sugar daddy tykkää pelata golfia, tutustu parhaiden pelaajien nimiin ja kysy sugar daddylta ilmaisia vinkkejä. Hän varmasti lumoutuu sinusta!

 

3. Kuuntele mielenkiinnolla ja uteliaasti

 

Aktiivinen kuuntelu 101: älä uppoudu ajatuksiisi, kun hän puhuu. Älä vain kuule, vaan yritä aidosti kuunnella. Älä keskeytä hänen lauseitaan, älä muuta aihetta nopeasti. Sen lisäksi, että hänestä tuntuu mukavammalta, sen avulla voit myös ymmärtää, onko tämä sinulle oikea henkilö.

 

4. Elä elämääsi

 

Älä peruuta tapaamista ystävän kanssa tai jätä oppituntia väliin uuden sugar daddyn vuoksi. Näytä hänelle, että olet kiireinen, joka elää elämäänsä täysillä! Kerro hänelle, että vietät aikaa hänen kanssaan, koska haluat, ei siksi, että sinulla ei ole muuta tekemistä.

 

Lue lisää: Top 10 neuvoa deittailuun sugarbabyiltamme

 

5. Anna hänelle vapautta

 

Useimmat sugar daddyt eivät etsi jotakuta, joka kirjoittaa ja soittaa jatkuvasti. Älä pety, jos hän ei kirjoittanut tai soittanut. Sugar daddy on todennäköisesti erittäin kiireinen. Et halua, että hän pitää sinua liian ripustautuvana ja epätoivoisena. Anna hänelle tilaa ja vapautta. Sokerideittailun tarkoitus on pitää hauskaa ja nauttia!

Sugar daddysi odottaa sinua täällä