Top 10 neuvoa deittailuun sugarbabyiltamme

Paljon sugar babeamme on täyttänyt lomakkeemme “Jos voisit antaa yhden neuvon sokerideittailusta muille naisille, mikä se olisi?” Sugar babeja on pyydetty jakamaan parhaat sokerideittailuvinkkinsä niille, jotka ovat nyt valmiita palaamaan tosielämän treffailun skenaarioon pitkän sosiaalisen etääntymisen jälkeen. Nyt kun kesä on aivan nurkan takana ja ihmiset voivat vihdoin mennä ulos ja tavata muita ihmisiä, treffit eivät ole enää vain kaukaisen tulevaisuuden näkymiä.

Joten mikä on se yksi asia, jonka he ehkä halusivat tietää ennen liittymistänsä sokerideittailuun? Tai mitä on aina pidettävä mielessä treffattaessa jotakuta vanhempaa? 15 kokenutta Sugar babya paljastavat tärkeitä oivalluksia ja toimia, jotka johtavat menestyviin sokerisuhteisiin.

 

  1. Pidä mielessä oma arvosi, älä suostu mihinkään mikä ei tunnu mielestäsi oikealta, äläkä jaa yksityisiä asioitasi koskaan.
  2. Ensimmäiset treffit kannattaa pitää julkisella paikalla. Omaksi turvallisuudeksi. Sen lisäksi kannattaa kantaa mukana laillista ”pippuri” sumutetta. Joita saa mm. Teknik magazinesta parilla kympillä. Varmista, että olet aina turvassa. Luota aina intuitioosi ja ilmoita jollekin luotettavalle henkilölle, missä olet.
  3. Selvittäkää kemianne ennen minkäänlaisesta suhteesta sopimista!
  4. Älä tingi säännöistäsi. Keskity pitkiin kirjeisiin mieluummin kuin lyhyisiin, joissa kysytään, oletko valmis hauskanpitoon. Kypsät, vanhemmat miehet ovat vakavia ja antavat sinulle tarvitsemasi.
  5. Älä tee sitä vain, koska tarvitset rahaa tai haluat lahjan. Sinun on voitava katsoa itseäsi silmiin 10 vuoden kuluttua. Suhtautukaa varauksella älkääkä tehkö mitään, mikä ei tunnu hyvältä. Joten tapaa vain ihmisiä, jotka kunnioittavat rajojasi.
  6. Ole kärsivällinen ja etsiä hyviä yksilöitä, kusipäitä on paljon
  7. Kerro selkeästi rajasi, toiveesi, mitä olet valmis tekemään ja mihin piirretään raja. Kommunikoi ja pysy mielipiteessäsi “Vastaus ei ole koskaan ei, kysyt vain väärältä henkilöltä” 🙂
  8. Ota aikasi, muodostakaa luottamusta ennen päätösten tekemistä.
  9. On ok kieltäytyä (vaikka olisit jo vastannut myöntävästi), jos jokin tuntuu väärältä tai muutit vain mielesi.
  10. Ole oma itsesi ja anna palaa!! Sovi säännöt tarkkaan tapaamisille niin säästyt ikäviltä tilanteilta :*

 

Lue lisää: 3 syytä, miksi sokerideittailu on draamaton suhdetyyppi

 

Uskomme, että nämä neuvot tarjoavat erinomaisen inspiraation lähteen ja muistutuksen niille, jotka ovat sopineet treffejä eristyksen aikana ja ovat nyt valmiita lähtemään tapaamaan. Koska treffailu tosielämässä on erilaista kuin virtuaalinen treffailu. Se vaatii useita turvatoimenpiteitä riippumatta alustasta, jolla tapasit deittikumppanisi. Pysy turvassa ja aloitetaan taas tosielämän deittailukausi!