3 syytä, miksi sokerideittailu on draamaton

Jos olet joskus ollut suhteessa, sinun on tiedettävä, että draamaa ei voida välttää. Vai voiko sen? Sokerideittailu ei ole jokapäiväistä tavanomaista treffailua. Ja siitä peräisin olevilla suhteilla on kohtuullinen mahdollisuus olla draamattomia. Miksi sokerideittailu on draamaton suhdetyyppi? Lue alta.

 

1. Sokerideittailu estää petetyt odotukset

Meillä on tapana etsiä ominaisuuksia, joita haluamme henkilöstä, johon juuri rakastuimme. Toisin sanoen me rakastumme ajatukseen siitä henkilöstä, emmekä mitä he oikeasti ovat. He ovat ihania ja rakastettavia, joten heidän on oltava myös kaikkea muuta mitä haluamme. Tottako? Ei oikeastaan.

Vaikka voi olla houkuttelevaa sulkea silmäsi ja sukeltaa suhteeseen ja ohittaa kaikki käytännöllisyydet, se saattaa aiheuttaa erimielisyyden riskin myöhemmin. Kaikilla on odotuksia. Ja kaikki menettävät tasapainonsa, kun ne eivät toteudu. Ja sitten tulee kaikki draama.

 

2. Sokerideittailu on vastalääke ikävystymiseen

Kuinka monta kertaa olet halunnut päättää suhteen, koska sinulla oli yksinkertaisesti… tylsää? Etsitpä menestyvää ja anteliasta tai kaunista ja viehättävää tyyppiä, sokerideittailu avaa aivan uuden mahdollisuuksien maailman, joka liittyy elämästä juhlimiseen ja maailman kokemiseen.

 

3. Sokerideittailu tarjoaa sinulle itseluottamusta

On yleisesti tiedossa, että suurin osa dramaattisista suhteista johtuu epävarmuudesta. Ja mikä on epävarmuutta vastapäätä? No, tietenkin luottamus. Tämä ei tarkoita sitä, että kaiken itseluottamuksesi olisi perustuttava yksinomaan suhteeseesi. Ei kuitenkaan ole mitään syytä kieltää, että suhde, joka saa sinut tuntemaan olosi tyydytetyksi, arvostetuksi tai jopa rakastetuksi, lisää luottamuspisteitä. Yksi tehokkaimmista itseluottamuksen, rohkeuden ja varmuuden lähteistä on henkilö, joka arvostaa läsnäoloasi siitä, kuka olet ja mitä voit antaa.

 

Täällä odottaa sinua draamaton sokerimaailma