Profiilikuvan muokkaaminen: paljon on liikaa?

Me kaikki rakastamme Facetunen kaltaisia sovelluksia, jotka auttavat meitä näyttämään paremmalta. Olipa kyseessä kuva sosiaalisessa mediassa tai treffiprofiileissa, haluamme niiden näyttävän mahdollisimman hyvältä. Siis profiilikuvan muokkaaminen on täysin ymmärrettävää. Nettideittailu ja sosiaalinen media antavat meille mahdollisuuden luoda haluamamme version itsestämme. Mikä ei välttämättä ole täysin sama kuin äiti-luonto antoi meille.

 

Mihin pisteeseen asti voi muuttaa kehon muotoja, peittää kasvojen epätäydellisyyksiä, parantaa silmien väriä, muuttaa huulien tai nenän muotoa tai paksuntaa silmäripsiä? Jos puhelimesi voi antaa sinulle virtuaalisen kauneusleikkauksen, miksi et hyödyntäisi sitä parhaalla mahdollisella tavalla?

 

Siihen liittyy kuitenkin pari muttaa.

 

Ensinnäkin, jos et näytä itseltäsi deittiprofiilissa, mitä odotat tapahtuvan ensimmäisillä tosielämän treffeillä? Paras skenaario – deittisi ymmärtää hyvin, että olet tehnyt joitain (tai paljon) muokkauksia kasvoihin ja vartaloon. Mitä sitten? Hyvä. Mutta haluatko heidän huomaavan todellisen sinäsi virtuaaliprofiilisi sijasta? Tai luuletko olevasi erityisen epävarma ulkonäöstäsi?

 

Toiseksi, ja tämä on erittäin tärkeää, jos luot profiilia SugarDatersissa. Kuten tiedät, henkilökuntamme hyväksyy kaikki SugarDatersiin tulevat kuvat manuaalisesti väärennettyjen profiilien estämiseksi. Joten käyttäjien profiilikuvien suhteen meillä on tiukat ohjeet siitä, mikä on ja mikä ei ole sallittua. Graafiset elementit, joista jotkut saattavat näkyä esimerkiksi suuren muokkauksen seurauksena, voivat olla syy kuvasi hylkäämiseen. Jos esimerkiksi väännät tai sumennat taustaa vahingossa tai jätät tummia pisteitä kasvoillesi yrittäessäsi parantaa silmäripsiäsi. Puhumattakaan tarroista, joita ei hyväksytä täällä.

Lue lisää: Ikäero parisuhteessa: 5 yleisintä harhaluuloa

Emme kuitenkaan väitä, että et saa tehdä muokkauksia kuviin. Voit valita, kuinka haluat esitellä itsesi SugarDatersissa, ja voit ilmaista luovuutesi haluamallasi tavalla. Mutta jos teet muutoksia profiilikuvaasi, varmista, että näytät itseltäsi.