Ei ole liian myöhäistä sokerideittailulle!

Kun ihmiset ajattelevat “Sugar Baby”, he miettivät ensimmäisenä nuoria parikymppisiä tyttöjä. Ei todellakaan 39-vuotiasta kahden lapsen äitiä.

Mutta täällä minä olen. Olen Anna ja olen Sugas Baby.

Päätin kokeilla SiugarDatersia vuonna 2015 sillä viikolla deittisivuston hätäisesti järjestämien kiusallisten treffien jälkeen. Tinder, Badoo, e-harmony, POF, OkCupid, Bumble. Kokeilin niitä kaikkia. En ole varma, johtuiko se algoritmeista, mahdollisten ahdistelijoiden määrästä vai huonosta tuuristani, mutta päädyin katastrofaaliseen tapahtumaketjuun. Netin ulkopuolella tilanne oli melko sama. Tulokset olivat samanlaisia myös klassisissa lähestymistavoissa, kuten sokkotreffeillä ystävän ystävän ystävän tutun kanssa, humalaisena baari-iltana ja speed-dating-tapahtumassa. Kiinnostuksen kohteemme, tarpeemme, odotuksemme ja välttämättömyydet harvoin vastasivat toisiaan.

SugarDaters vaikutti heti erilaiselta. Arvostin sen yhteisön suoruutta ja avoimuutta. Ei pelejä, ei valheita:  Ihmiset pystyivät vapaasti keskustelemaan, mitä he halusivat muilta, mitä he olivat valmiita antamaan ja saamaan ajan, sitoumuksen ja huomion suhteen.

On kuitenkin myönnettävä, että pelkäsin olevani myöhässä. Vaikka olenkin hyvässä kunnossa (rakastan joogaa!) ja pelätyt neljäkymppiset olivat vain muutaman vuoden päässä, en ollut niin varma, olisiko kukaan kiinnostunut Babysta, joka ei olisi enää niin nuori.

Huomasin pian olleeni aivan väärässä! Postilaatikkoni täyttyi alle tunnissa. Sovin useita kahvitreffejä löytääkseni täydellisen kumppanin ja yksikään heistä ei ollut uskomattoman tylsä.  Suurin osa deiteistäni oli kokeneita Sugar Daddyjä, jotka piiritettyään vuosia nuoria (mutta ei niin vakaita) naisia, näkivät mahdollisuuden ikäisissäni löytää joku kypsempään ja pitkäkestoisempaan suhteeseen.

Olen iloinen, että löysin lopulta täydellisen Sugar Daddyn ja että olemme jakaneet loistavia hetkiä kahden viime vuoden ajan. Hän on tukeva, antelias ja ystävällinen ja – yllätys yllätys! – vain vuoden minua nuorempi. En olisi voinut toivoa mitään parempaa.

Lue lisää: Ikäero parisuhteessa: 5 yleisintä harhaluuloa

Siis olen nyt Sugar Baby. Joten mitä voin kertoa muille Babyille?

Älä lokeroi itseäsi. Sinussa on paljon muutakin kuin ikäsi!

Älä pelkää! Olet ihana ja maailman tulisi nähdä se.

Unohda odotukset: ne eivät ole hyväksi sinulle itsellesi tai muille. Tämä on tarinasi, polkusi, ja sinulla on oikeus elää joka minuutti elämästäsi haluamallasi tavalla.

Ja muista: aika ei ehkä ole ystäväsi kollageenin suhteen, mutta vuosien aikana saatu tieto, kokemus, herkkyys ja aistillisuus ovat niin paljon tärkeämpiä. Vapauta itsesi: rakastu, anna, halua. Ole vapaasti sinä itsesi!

Haluatko kertoa tarinasi? Ota yhteyttä giedre@sugardaters.fi