Ikäero parisuhteessa: 5 yleisintä harhaluuloa

Ihmiset rakastavat arvostella, etenkin kun kyse on asioista, joita he eivät oikein ymmärrä. Ikäero parisuhteessa on ehdottomasti yksi niistä asioista, jotka kulmakarvan tai kaksi niillä, jotka… eivät vain ymmärrä sitä. Tässä on 5 yleisintä parisuhteiden ikäeroihin liittyvää väärinkäsitystä.

 

1. Nuorempi on mukana vain materialistisista syistä

Tämä on luultavasti yleisin, ja elokuvissa ja popkulttuurissa se edustaa laajalti levinnyttä onnenonkija-arkkityyppiä. Sellaisia ihmisiä on kuitenkin olemassa. Jotkut nuoret haluavat tapailla kokeneempia ihmisiä näiden kokemuksesta kumpuavan viehätysvoiman takia.

 

2. Ihmisillä, jotka kiinnostuvat varttuneemmista, on isä-/äitiongelma

Älä viitsi. Todellako? Rehellisesti sanottuna jokaisella on niitä tiettyyn pisteeseen asti. Mutta jos oletetaan, että nuori aikuinen on kiinnostunut varttuneemmista, hylkäämisongelmat yksinkertaistavat asiaa.

 

3. Nuoret ovat suhteissa epäkypsiä

Yksi kaikkien aikojen suurimmista harhaluuloista. Sinun ei tarvitse toistaa samaa virhettä kymmentä kertaa vuosien aikana, jotta lopulta opit siitä. Joillekin yksi kerta on enemmän kuin tarpeeksi. Toisin sanoen ikä ei ole sama kokemus. Lisäksi on olemassa myös epäkypsiä 50-vuotiaita.

 

4. Aikuiset ihmiset ovat pettyneitä rakkauteen ja ovat katkeria

No, se riippuu. Jotkut nuoretkin ihmiset ovat. Väistämättömästi me kaikki tarkastelemme nykyistä suhdettamme verraten sitä aiempiin suhteisiimme. Siksi jotkut haluavat vain kääntää uuden sivun rakkauselämässään jonkun kanssa, jolla on vähemmän kokemusta.

 

5. Eri sukupolvet – yhteensopimattomat ajattelutavat

No tämä saattaa olla joskus totta. Erilaiset elämännäkemykset voivat kuitenkin myös täydentää toisiaan. Nuoren spontaanisuus ja kypsän kokemus voivat olla hyvä yhdistelmä uusille kokemuksille ja jännittäville seikkailuille. Aloita seikkailusi nyt.