Poliitikkoja Sokeri Deittailun maailmassa

Sokeri deittailu koetaan kiistenlaisena elämäntapana, kuitenkin ilmeisesti vain silloin, kuin se koskee tavallisia ihmisiä. Mutta mitä tapahtuu kuin maailman voimakkaammat valitsevat sitä? Onko se yhtäkkiä täydellisesti normaalista?

Miksi sokeri deittailu pidetään niin kiinstanalaiselta kuin paljon vaikuttavia ihmisiä, jotka pidetään innoittavia roolimalleja harjoittavat tätä nykyajasta parisuhdetta? Ja miksi sitten tavallinen sokeri baby tai sokeri daddy sytetään? Sokeri babyn ehdoton tavoite on löytää joku tehokas ja menestyvä mies joka mahdollisuuksien mukaan rahoittaa koko olemassaolonsa. Ota hetki ja käy alla olevien esimerkkien läpi. Kaikki nämät historialliset parit ovat hyviä sokeri-parisuhden esikuvia jotka näyttävät, että sokeri deittailu oli hyväksyttävä vuosisatojen ajan, vaikka nykyään se on monien mielestä tabu.

Ensimmäisenä esimerkkinä mieleen tuli 22.ja 22. Yhdysvaltain Presidentti  Cleveland ja hänen 27 vuotta nuorempi vaimo  Frances Clara Folsom. Kun he menivät naimisiin 2. Kesäkuuta 1889 Valkoisessa talossa, Frances oli vain 21 vuotta vanha ja se tarkoittaa, että hän on nuorin presidentin vaimo Yhdysvaltain historiassa.

Adolf Hitler ja Eva Braun

Hitler y Braun

Kun Adolf Hitler oli 40 vuotta vanha, hän tapasi Eva Braun kuka oli tänä aikana 17 vuotta vanha! Ehkä tämä on parisuhde josta nykyinen maailman voimakkain pari on innoittamana?

Donald Trump ja Melania Trump

P2

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin nykyinen vaimo on 40 vuotta nuorempi kuin hänen mies. Tämä on tosi inspiroiva pari, eikö niin? Melania halusi vain olla sokeri baby, mutta häneltä tuli presidentin vaimo sen sijaan. Tarinan opetus: be careful what you wish for cuz you just might get it.

Emmanuel Macron ja Brigitte Macron

P3

Emmanuel Macron, nyt Ranskan presidentti, ja Brigitte Macron on nyt kaikkein trendikkäin pari, ainakin Euroopassa. Pari meni naimisiin kuin E. Macron oli 16-vuotias ja Brigitte oli 25 vuotta vanhempi kolmen lasten äiti. Eikä ikä ole vain numero?

Dennis Kucinich ja Elizabeth Kucinich

P4

Dennis Kucinich on 70-vuotias amerikkalainen poliitikko joka 10 vuotta sitten meni naimisiin Elizabethin, kuka on 31 vuotta nuorempi, kanssa. “En ole huomannut tätä kokonaan”, Elizabeth sanoi. “Dennis on tosi kypsä, mutta nuorekas herrasmies ja me täydennämme toisiamme.”

Călin Popescu Tăriceanu ja Loredana Moise

P5

Loredana Moise on viidennes Romanian presidentin 26 vuotta nuorempi vaimo. Toisin kuin muut miehet, minä tykkään mennä naimisiin rakastavan naisen kanssa,  Tăriceanu sanoo.

Harris Wofford ja Matthew Charlton

P6

20 vuotta vaimon kuoleman jälkeen, 90 vuotias amerikkalainen poliitikko Harris Wofford löysi rakkauden uudelleen. Tällä kertaa – 50 vuotta nuorempaan miehen kanssa. Melkein

koko elämäni minulla oli hieno nainen, hieno rakkaus ja hieno perhe. Nyt minulla on hieno rakkaus myöhäisessä elämässäni.

Oskar Lafontaine ja Sahra Wagenknecht

P7

Sahra Wagenknecht on 47 vuotias saksalainen Vasemmistopoliitikko joka meni naimisiin Oskar Lafontaine, 73 vuotiaiden poliitikon ja entisen valtiovarainministerin kanssa. Minulla on kaunis elämä meidän rakkauden takia, sanoo Sahra.

Miloš Zeman ja Ivana Bednarčíková

P8

Miloš Zeman on Tšekin tasavallan presidentti. Hän on 72 vuotta vanha ja hänen vaimonsa on 21 vuotta nuorempi. Hänet tunnetaan enimmäkseen hänen rakkaudestaan alkoholia kohtaan. “Ihmiset puhuvat, että minä tykkään kovasti Becherovkasta (perinteinen Tšekilainen alkoholijuoma) ja olutta. Molemmat on totta.”

Nicolas Sarkozy ja Carla Bruni

P9

Entinen Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy meni entisen mallin Carla Brunin kanssa. Heillä on 13 vuoden ikä- ja myös pituusero. Carla Bruni sanoi Elle:lle, että luotettavuus on mielestänsä tärkein juttu avioliitossa.

Boris Kollár and Andrea Heringhova

P10

Hän on Slovakian kansallisen parlamentin jäsen ja poliittisen puolueen ‘Me olemme perhe’ perustaja. Tämä mies on 51 vuotta vanha ja hänellä on 10 lasta 9 eri naisten kanssa. Hän on 22 vuotta vanhempi kuin hänen viimeisen lapsen äiti. On totta, että tänään minulla on 9 lasta enemmän kuin yhden naisen kanssa, mutta ollaan rehellisiä: haluaisiko joku nykyinen nainen 9 lasta? Todennäköisesti ei. Joten ratkaistiin se omalla tavallaan, sanoo Kollár.

Riippumatta siitä, kuka olet – Presidentti tai pääministeri – yksi juttu on selvä: ikä on vain numero. Kaikki tiedämme kuinka paljon vaikutusta intiimillä elämässämme on. Myös tiedetään, kuinka tärkeä on poliitikkojen rooli on nykyään. Siis jos he valitsevat sokeri deittailua, on oltava syy siihen. Ei tiedetä, kuka ja milloin keksi tämä parisuhde tyyppi. Kuitenkin tämä henkilö varmasti teki politiikan maailmasta enemmän ylellistä, lumoavaa ja tuhlaavaista.