Nenäleikkauksesta toipuvan Elenan tervehdys

SugarDatersin suuren kauneusleikkauskilpailun voittaja ja lehtien palstoilta tuttu povipommi Elena Vikström toipuu parhaillaan Kaunasissa Liettuassa viime viikon tiistaina tehdyn nenäleikkauksen jäljiltä.

“Kokemus oli hyvä, kaikki sujui niinkuin pitikin ja palvelu pelasi. Nenäleikkaus on ollut tähän mennessä ikävin leikkaus toipua, nenä on kokoaikaa tukossa ja ei saa niistää kuukauteen. Se on kumminkin ollut sen arvoista, näen nyt jo parannusta vaikka on kipsi ja paljon turvotusta”, Elena kertoo SugarDatersille.

Katso sugarbabe Elenan videotervehdys Liettuasta:

 

 

Samalla sugarbabe Elena pääsee hieman lomailemaan.

“Liettuassa parannellessani olen shoppaillut hyvin paljon, tutustunut vanhaan kaupunkiin ja maistanut uusia makuja”, Elena kertoo.

Siteet on määrä ottaa pois noin viikon kuluttua, jolloin Elenan uusi nenä on nähtävissä. Kohukaunottaren paranemista ja muita kuulumisia voi seurata hänen Facebook-sivuillaan ja Instagramissa.

 

Muista myös seurata meitä Facebookissa ja Twitterissä, jotta pysyt perillä sugardatingin eli sokerideittailun ihmeellisestä maailmasta!

SugarDaters on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on yli 85 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015. Luo maksuton profiilisi jo tänään.