SugarDaters-kilpailu! Voita kauneusleikkaus!

Kadutko nuoruuden tatuointia? Ovatko hampaasi vinot tai unelmoitko isommista rinnoista? Osallistu #ArtToMasterpiece-kilpailuun, jonka pääpalkintona on vapaavalintainen kauneusleikkaus!

 

Kaikilla meillä on komplekseja. Joskus ne ovat pieniä ja harmittomia, mutta pahimmassa tapauksessa komplekseilla on haitallinen vaikutus hyvinvointiimme ja itsetuntoomme. Siksi haluamme auttaa yhtä SugarDaters-jäsentä parantamaan elämäänsä tarjoamalla hänelle kauneusleikkauksen.

 

Muistatko vielä upean tyttökalenterimme, jossa esittelimme kauniita tanskalaisia sugarbabeja? Kalenterin tarkoituksena oli näyttää, että jokainen nainen on taideteos. Haluamme nyt ottaa askeleen pidemmälle, ja julkistaa kilpailun, jossa TAIDETEOKSESTA tehdään MESTARITEOS.

 

Kiinnostuitko? Näin osallistut kilpailuun:

  1. Sinulla tulee olla SugarDaters-profiili joko sugarbabena tai sugarboyna. Jos sinulla ei ole vielä profiilia, sen tekeminen onnistuu nopeasti ja maksuttomasti osoitteessa http://sugardaters.fi. Profiilin tulee olla luotu viimeistään 31.3.2016.
  1. Kerro meille, mitä haluaisit muuttaa itsessäsi, kuinka leikkaus muuttaisi elämääsi ja miksi juuri sinut pitäisi valita. Lähetä perustelusi osoitteeseen annika@sugardaters.fi04.2016 mennessä.
  2. Voit parantaa voittomahdollisuuksiaan jakamalla kuvan sosiaalisessa mediassa hashtagillä #ArtToMasterpiece. Huomaathan, että julkaisun tulee olla julkinen, että löydämme sen. Mitä enemmän kuvalla on tykkäyksiä, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa. Huom: Kilpailuun osallistuminen tai sen voittaminen eivät edellytä sosiaalisen median julkaisua, sillä parhaimmat perustelut voittavat.
  3. Jatkoon päässeet valitaan 15.4.2016 ja heidän tarinansa julkaistaan blogissa ja mediassa. Voit halutessasi esiintyä etunimelläsi.
  4. Kilpailun voittaja julkaistaan 30.4.2016 SugarDaters-blogissa osoitteessa http://blog.sugardaters.fi

 

Muista seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, jotta pysyt ajantasalla #ArtToMasterpiece -kilpailun etenemisestä!

 

SugarDaters on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDaters perustettiin Tanskassa maaliskuussa 2013. Tänä päivänä sillä on yli 85 000 jäsentä 15 maassa. Suomessa SugarDaters aloitti loppuvuodesta 2015. Luo maksuton profiilisi jo tänään.