Viisi elämänohjetta ihkaoikeilta sugarbabeiltä

Suomessakin toimiva sokerideittisivusto SugarDaters® keräsi hehkeiden naiskäyttäjiensä mietteitä elämästä ja deittailusta. Näillä tanskalaisilla sugarbabeillä on takanaan koviakin karikkoja – alkoholismia, kaltoinkohtelua ja epävarmuutta – mutta he voivat olla meille esimerkkinä siitä, kuinka vaikeistakin asioista voi selvitä elämässä.

 

1. Noélle

NOELLE

”Elän joka päivä niin kuin se olisi viimeinen päivä elämässäni. Yritän kokea niin paljon kuin mahdollista, etten katuisi myöhemmin, että jotain jäi tekemättä. Olen liian nuori elämään elämääni katuen.”

 

2. Heidi

HEIDI

”Haluaisin saada takaisin sen itsevarmuuden, joka minulla oli aiemmin. Olen nyt saanut tiputettua 60 kiloa painoa. Haluaisin tuntea itseni uudestaan naiselliseksi ja haluttavaksi, ja että joku sanoisi minulle kauniita asioita.”

 

3. Sabine

SABINE

”En etsi vakavaa suhdetta tällä hetkellä, vaan haluan vain tavata uusia ihmisiä ja pitää hauskaa. Olen kyllästynyt pyörimään yökerhoissa ja odottamaan, että joku tulee pokaamaan minua. Ehkä en tykkäisi hänestä muutenkaan. Minusta on huomattavasti mukavampaa istua kotona pyjamassa ja selailla SugarDatersin sivuja löytääkseni sellaisen miehen, josta oikeasti tykkään.”

 

4. Helle

HELLE

”Olen entinen alkoholisti. Olen pettänyt lasteni luottamukseni niin pahasti, että he alkoivat vihata minua eivätkä he halunneet edes nähdä minua enää. Tajusin, että elämäni on hajoamassa kasaan, joten päätin tehdä asialle jotain. Nyt he käyvät luonani ja teemme ruokaa yhdessä, aivan kuin mikä tahansa normaali perhe. Olen erittäin ylpeä itsestäni. En enää kaipaa sitä 20 minuutin onnellisuutta, koska tiedän, että se tuhoaa elämäni täysin.”

 

5. Lærke

LAERKE

”Elämäni ei ole ollut helppoa, mutta se ei lannista minua. Elämässä on kyse taistelusta. Minua on lyöty, käytetty hyväksi ja puukotettu selkään, mutta olen silti nyt vahvempi kuin koskaan.”

 

 

SugarDaters.fi on Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Täällä kohtaavat vapaamieliset sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat. SugarDatersillä on 75 000 jäsentä 15 maassa. Luo oma profiilisi: SugarDaters