Mikä on sugar baby?

Sugar babyn ympärillä on monia teorioita. Joidenkin mielestä sugar babyt ovat puhtaasti materialistisia, kun taas toiset ihannoivat heidän sosiaalista asemaansa ja valtaansa miehiin. Molemmat näistä ennakkokäsityksistä ovat kuitenkin kaukana todellisuudesta (koska meillä on tapana päättää asioista, joista tiedämme hyvin vähän).

 

Mikä on sugar baby ja mitä tarkoittaa olla sellainen?

 

Yleisesti ottaen, sugar baby on nainen, joka houkuttelee miehiä ja/tai naisia, jotka ovat menestyneitä, kokeneita ja joilla on selkeä näkemys elämästä ja runsas ajattelutapa sokerikumppaninsa suhteen. Tai toisin sanoen sugar daddyt ja/tai sugar mamat.

 

Sugar baby on kiistatta joku, joka pyrkii arvostamaan hyvää elämää yhtä paljon kuin jotain, joka on nähnyt ja kokenut enemmän kuin hän. Kun taas henkilö, joka päättää olla hänen kanssaan, arvostaa sisäistä ja ulkoista kauneuttaan, viehättävää persoonallisuutta, spontaanisuutta, nokkeluutta ja yksilöllisyyttä.

 

Sugar baby on sokerisuhteessa usein nuorempi osapuoli. Miksi? No, yleensä sugar baby vain houkuttelee vanhempia miehiä ja/tai naisia. Mutta ei vanhempi yleisesti, vain vanhempi kuin hän on. Hän on aidon kiinnostunut menestyneen henkilön matkan, kokemusten ja arvojen löytämisestä.

 

Toinen syy siihen, miksi niin monet naiset päätyvät sokerideittailuun, on se, että he arvostavat rehellisyyttä ja avoimuutta suhteen alusta lähtien. Heillä on draamaton ja suora lähestymistapa parisuhdestatukseensa ja he osaavat ilmaista mitä haluavat.

 

Jokainen sugar baby on erilainen, mutta kaikilla sugar babyilla on yhteistä kiinnostus uusille kokemuksille ja mahdollisuus elää värikkäämpää ja täydellisempää elämää sellaisen henkilön seurassa, joka voi tarjota heille sen, mitä he arvostavat eniten. Saatat kysyä, mikä se on? No, se voi olla mikä tahansa neuvo, joka voi laajentaa hänen yritystään hienoon illalliseen, romanttiseen lomaan, koiranpentuun tai jonkinlaiseen noutoruokaan ja Netflixiin. Hän voi päättää itse.

 

Haluatko tutustua sugar babyn maailmaan? Tai ehkä etsit sellaista? Joko niin, liittykää SugarDatersiin ilmaiseksi ja aloittakaa sokerideittailumatkasi nyt!