Mikä on sugar daddy?

Termi sugar daddy kuulostaa monille tutulta. Sitä käytetään sosiaalisessa mediassa ja populaarikulttuurissa, mutta kuka sugar daddy oikeastaan on?

 

Se on yksinkertaista! Hän on mies, joka tuntee olevansa täynnä elämää ja etsii jotakuta erityistä – sugar babya tai boy toyta – nauttiakseen siitä.

 

Yleensä hän on mies, jota pidetään menestyvänä ja anteliaana. Mutta mitä se tarkoittaa? Loppujen lopuksi menestys voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Joillekin se on rikkaus. Muille menestys tarkoittaa täyttä elämää, joka on täynnä merkityksellisiä kokemuksia. Joka tapauksessa anteliaisuus ja menestyksen jakaminen eivät koske vain rahaa. Kyse on myös kokemusten, elämäneuvojen ja mentoroinnin jakamisesta.

 

Miksi mies valitsisi sokerideittailun “perinteisten treffien” sijasta?

 

Voit lukea lisää sokerideittailusta täältä, mutta pohjimmiltaan sokerideittailu tai, kuten me sitä kutsumme, Good Life Dating, on rehellisyyttä, selkeitä odotuksia ja elämästä nauttimista. Jotkut miehet pitävät sokerideittailusta, koska tämän tyyppinen suhde antaa heille mahdollisuuden olla avoimia siitä, miltä he haluavat suhteiden näyttävän alusta alkaen.

 

Sugar daddy on antava ja välittävä henkilö, joka mielellään jakaa resursseja, asiantuntemustaan ja opastustaan riippumatta siitä, onko hän viisikymppinen saavuttaja vai paljon nuorempi yrittäjä, jolla on selkeä visio elämästä. Hän on joku, joka haluaa olla avoin siitä, miltä hän haluaa ihanteellisen suhteensa näyttävän, ja etsii kumppania, jolla on samat odotukset.

 

Oletko sugar daddy? Vai oletko joku, joka haluaisi löytää sellaisen? Liity nyt ja löydä sokerikumppani!