Uusi SugarDaters-verkkosivusto julkaistaan 2 päivän päästä!

Uusi ulkoasu, uusia ominaisuuksia, uusia seikkailuja. Ilmoitamme innoissamme uuden SugarDaters-verkkosivuston julkaisusta! Pääset jo 2 päivän päästä (05 08 2020) tutustumaan sokerideittailun uusiin ulottuvuuksiin, tai kuten me sitä kutsumme, Good Life Dating.

Tavoitteemme uudella verkkosivustolla on auttaa sinua tekemään tarkempia, nopeampia ja parempia deittailuvalintoja, jotka perustuvat sekä sinun että mahdollisen kumppanisi odotuksiin. Olemme tehneet monta huomattavaa parannusta pitämällä mielessä kallisarvoisen yhteisömme toiveet. Uuden verkkosivuston navigoiminen on miellyttävämpää, se sisältää jännittäviä uusia toimintoja, ja sen mobiilikäyttöliittymä toimii paljon paremmin.

Pitemmittä puheitta, tässä pieni maistiainen joistakin ominaisuuksista, jotka tekevät sokerikumppanisi löytämisestä yksinkertaisempaa, nopeampaa ja hauskempaa. Törmäät näihin ominaisuuksiin SugarDaters-sivustolla 2 päivän kuluttua. Muihin ominaisuuksiin pääset tutustumaan itse. 😉

 

Mikä on uutta?

 

Moderni, huoliteltu ja responsiivinen

Uuden verkkosivustomme navigoiminen on yksinkertaista ja intuitiivista, mikä mahdollistaa sulavan siirtymisen profiilista toiseen. Pystyt selaamaan ja keskustelemaan vaivattomasti ja yksinkertaisesti muiden jäsenten kanssa, sekä etsiä informaatiota helposti.

Lisäksi, koskaan ei ole ollut helpompaa seurata tai vastata deittisi viesteihin. Käytitpä puhelinta, tietokonetta tai tablettia, pystyt nauttimaan häiriöttömästä kokemuksesta löytää täydellinen kumppanisi.

 

Välitöntä viestitystä: kommunikoi enemmän, nopeammin ja paremmin

Luontaisempi ja reagoivampi viestiympäristö on uuden SugarDaters-alustan jännittävimpiä ominaisuuksia. Lisäksi, välitön viestitys takaa mahdollisuuden aloittaa, sekä jatkaa keskustelua usean henkilön kanssa intuitiivisemmin.

Tägit: Yhteiset intressit ja odotukset

Uusi ja helppo tapa löytää joku, joka vastaa sinun intressejä sekä odotuksia. Lisäämällä tägejä profiiliisi, pystyt paremmin ja tarkemmin kuvailemaan itseäsi ja löytämään juuri sen ihmisen jota etsit. Tämä ominaisuus mahdollistaa jään rikkomisen hyvin suunnitellulla deittiprofiililla. Tämä saa todennäköisemmin ihmisen ruudun toisella puolella kiinnostumaan sinusta. Mitä enemmän informaatiota lisäät profiiliisi, sen parempia deittiosumia pystyy tekemään. Etsitkö matkaseuraa, tai pitkäaikaista suhdetta? Täydellistä, käytä TÄGIT toimintoa, ja löydä joku joka etsii samaa!

 

Suosikit-lista: älä kadota tärkeimpiä ihmisiä

Voit nyt tallentaa lempiprofiilejasi Suosikit-listaan, jotta he pysyvät aina lähelläsi.

Ehkä haluat aloittaa keskustelut vain silloin, kun haluamasi henkilö on online-tilassa välittääksesi välitöntä viestintää, tai haluat tavata tietyn henkilön, joka ei ole tällä hetkellä alueellasi, mutta on lähitulevaisuudessa. Treffit muuttuvat helpommaksi ja tehokkaammaksi suosikkilistan avulla.

 

Tarkka kirjautumisprosessi: vain muutama napsautusta määritelläksesi kuka olet ja mitä etsit

Jos et vielä ole jäsen, mutta harkitset liittymistäsi etkä tiedä tarkalleen ketä haluat olla sivustolla, opastamme sinut sen läpi. Olet vain muutaman napsautuksen päässä määrittelemällä, miten haluat muiden näkevän sinut ja mitä etsit. Tehokkaasti, nopeasti ja helposti. Koskaan ei ollut helpompaa luoda oikean tyyppistä profiilia saadaksesi oikeat ottelut ja hyödyntääksesi parhaiten seuraamiskokemustasi.

Vaikka jotkut asiat muuttuvat, SugarDatersin parhaat ominaisuudet pysyvät täsmälleen samoina. Tavoitteenamme on luoda keskittynyt ja suhteisiin perustuva kokemus ilman häiriöitä. Mikä on myös syy, miksi päätimme edelleenkään estää kolmansien osapuolien mainoksia alustallamme.

Ja tämä ei ole loppu. Jatkamme ominaisuuksien ja algoritmien alustamme kehittämistä, jotta löydät oikean kumppanin.

Pysy kanavalla. Uudessa SugarDaters-sivustossa on paljon pienempiä, mutta vaikuttavia muutoksia, jotta oikean kumppanin löytämisprosessi olisi miellyttävä, viihdyttävä ja tarkka. Nyt voit siirtyä osoitteeseen sugardaters.fi ja löytää tasa-arvoisen kumppanisi entistä hauskempaa ja helpompaa!

 

Lue lisää: Treffi-ideoita kotona: kesä 2020