Treffi-ideoita kotona: kesä 2020

Monille meistä kesän 2020 piti olla erilainen. Meillä oli lomasuunnitelmia, jotka peruutettiin, matkamahdollisuuksemme ovat rajallisemmat kuin koskaan ennen, joten monet meistä päättivät jäädä kotiin. Mutta älä huoli! Olemme keksineet treffi-ideoita kotona, jotta kesäsi (ja suhteesi) eivät olisi niin tylsiä!

 

Suosikaa paikallista

Koronapandemia asetti monet yritykset suuriin taloudellisiin ongelmiin. Nyt on tärkeämpää kuin koskaan tukea paikallisia yrityksiäsi ja sisällyttää ne treffi-iltaan! Käy kaikissa mieleisissäsi ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa. Etkö halua heidän keskeyttävän toimintaansa? Nyt on myös hyvä aika olla turistina omassa kaupungissa. Käy paikallisissa paikoissa – museoissa, taidegallerioissa, turistinähtävyyksissä ja niin edelleen. Jos kävijöitä on vähemmän, he tarvitsevat apuasi! Lisäksi, ilman tavallisia väkijoukkoja, siellä on miellyttävämpi käydä.

 

Nauttikaa ulkoilmasta

Vaikka monet rajoitukset on poistettu, on silti parempi pysyä varovaisena. Ulkoilu on siis erinomainen tapa viettää vapaa-aikaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia uskomattomasta kesästä! Voit pyöräretkeillä kauniissa paikallisessa maisemassa, mennä piknikille paikalliseen puistoon, ottaa pullon viiniä ja katsella auringonlaskua tai grillata puutarhassasi. Kaikki nämä aktiviteetit tarjoavat sinulle tavan viettää laadukasta aikaa yhdessä, yksityisesti ja romanttisesti.

 

Opetelkaa uusia taitoja yhdessä

Sisällä pysyminen voi olla myös loistava tapa viettää treffi-iltaa. Voitte tietenkin nauttia klassisesta illallisesta ja viinistä, mutta entä asioiden vieminen toiselle tasolle? Etsi suosikkijuomien ja cocktailien reseptit ja opetelkaa valmistamaan ne yhdessä! Jos resepti on epäselvä, YouTube-videot auttavat hädässä 😉

 

Piristä kotisi

Saattaa olla tylsää oleskella jatkuvasti samassa tilassa tekemällä samoja asioita. Joten sinun täytyy piristää sitä! Jos jäät katsomaan kotiin elokuvaa, hanki kaikki tarvittavat herkut ja joukko vilttejä ja tyynyjä. Luo oma elokuvateatterisi! Jos valmistatte illallista yhdessä, vaihtakaa päällenne jotain hienompaa! Hankkikaa uusia lautasliinoja ja pöytäkoristeita ja luokaa ravintolamainen tunnelma! Suunnitteletteko te uuden ruuan valmistamista? Järjestäkää tuplatreffit! Kutsukaa mukaan toinen pari, ja illasta tulee entistä viihdyttävämpi!

 

Jos kuitenkin suunnittelet matkustamista, tutustu viime viikon blogijulkaisuumme!

Ei deittia vielä? Aika löytää se SugarDatersista