Kesän 2020 treffi-ideat: jos matkustat

Jos matkustaminen ei enää ole ongelma, mietit todennäköisesti, miten voit viettää kesäloman sokerikumppanin kanssa. Nämä 5 kesän 2020 ideaa saattavat olla hyödyllisiä suunnitellessasi erityisiä hetkiä sugar babyn tai sugar daddyn kanssa.

 

Viettäkää viikonloppu mökillä

Jos olet ollut nykyisessä sokerisuhteessa jo jonkin aikaa, sokerikumppanin vieminen kesämökille saattaa olla hyvä tapa paeta arjen huolia. Nauti hiljaisesta ajasta kaukana kaupungin melusta ja vastuista, poimi marjoja, ui järvessä tai rentoudu riippumatossa nauttien raikkaasta metsäilmasta.

 

Nauttikaa vapaapäivästä rannalla

Tai viikonlopusta. Tai koko viikosta. Raikkaita cocktaileja, auringonvaloa, hiekkaa, aaltojen ääntä ja tietysti joku erityinen vierelläsi, joka nauttii kaikesta tuosta mukanasi. Voiko tästä olla pitämättä? Voit nostaa adrenaliinitasoa kokeilemalla purjehdusta, sukellusta, vesipyöräilyä tai vesihiihtoa. Nauttikaa romanttisen päivänne lopussa samppanjaa ja mansikoita auringonlaskua katsellen. Varmistakaan vain, että ranta ei ole liian täynnä.

 

Lähtekää patikoimaan

Jos olette aktiivinen pari, tämä on ehkä jo käynyt mielessäsi. Joten, mitä enää odotat? Kutsu sokerirakkaasi vaellusretkelle. Pakatkaa mukaan terveellisiä välipaloja, hypätkää autoon ja suunnatkaa ulos kaupungista ja metsään. Löytäkää toisenne uudelleen kävellessänne raikkaassa ulkoilmassa.

 

Kaupunkiloma ulkona

Jos ihanteellinen kesäpäiväpäiväsi ei sisällä ötököiden jahtaamista keskellä ei mitään ja kaipaatte vain kaunista kaupunkia, voitte järjestää jännittävät kaupunkitreffit sekä pysyä myös turvassa. Joten pakatkaa kesäasut (ja mieluiten tyylikkäät naamarit) ja suunnatkaa romanttiseen kaupunkiin, jonka olet unelmoinut löytäväsi. Nauttikaa arkkitehtuurista, viheralueista ja romanttisesta piknikistä joella. Jotta sydämenne sykkisi nopeammin, lähtekää pyöräretkelle kaupungin ympäri tai käykää ulkona huvipuistossa.

 

Lue lisää: 5 tapaa näyttää sokerikumppanillesi, että ajattelet häntä

 

Menkää pienille musiikkifestareille tai ulkokonserttiin

Oletteko musiikin ystäviä? Tutustukaa tällöin alueenne tai ulkomaiden tapahtumia (missä se on turvallista!), jotka vastaavat sinun ja sokerikumppanisi musiikkimakua. Livemusiikkikokemus saattaa olla juuri teidän tarvitsemaanne, jotta koko viikonloppu tuntuu pitkittyneeltä perjantai-illalta sokerikumppanisi käsissä.