5 tapaa näyttää sokerikumppanillesi, että ajattelet häntä

Olitpa vain elämässä elämääsi tai kaukosuhteessa, sugar baby tai sugar daddy arvostaa pieniä huomionosoituksia, jotka ovat jotain muuta kuin tavallinen viesti tai puhelu. Kaipaatko ideoita? Tässä on sokerikumppanillesi 5 pientä muistutusta, että ajattelet häntä.

 

1. Tilaa hänelle kukkia/suosikkiruokaa

Tai valmista illallinen, järjestä romanttinen piknik tai ilmesty häne ovelleen kukkien kanssa. Järjestä yllätys. Varmista vain, että hän pitää siitä 😉

 

2. Lähetä sokerikumppanillesi video/selfie odottamattomasta paikasta

Kotoa otetut seksikkäät selfiet ovat ihania, mutta liian ennustettavia. Sen sijaan jaa hetki, josta nautit tuolloin – huvipuistosta, järveltä, konsertista tai kauniista paikasta kaupungissa. Tämä osoittaa hänelle, että riippumatta siitä, kuinka hauskaa sinulla on yksin tai ystävien kanssa, sugar daddy tau sugar baby on edelleen mielessäsi.

 

3. Tee kuvakollaasi yhteisistä kuvistanne

Tee siitä värikäs ja monipuolinen. Yhteisistä matkoistanne, viihtyisistä paikoista paikoista, joissa olette käyneet, tai niistä kotiselfieistä, joita säilytät puhelimellasi. Olipa kyseessä sitten digitaalinen tai kehystetty kuva, jonka hän voi laittaa pöydälleen, tämä näyttää sokerikumppanillesi, että arvostat ja muistat yhdessä viettämänne ajan.

 

4. Luo oma soittolista

Kyllä, tämä on kokoelmalevyjen nykyaikainen versio. Onko teillä jokin erityinen kappale? Se, joka soitettiin konsertissa, jossa kävitte yhdessä, tai se, joka loi kyseisen erityisen hetken tanssilattialla? Jokin, joka soi autossa, kun olitte matkalla? Veneretkellä? Illallisen aikana? Jokin, jonka hän jakoi kanssasi jossain vaiheessa ja luultavasti luulee unohtaneesi?

 

Lue lisää: Ikäero parisuhteessa: 5 yleisintä harhaluuloa

 

5. Hankkikaa samanlaiset kasvonaamiot

Vaikka olet yksi niistä, joka ajattelee, että vaatteiden tai asusteiden yhteensopivuus on väsynyt klisee, kasvonaamio on sellainen esine, josta sinun tulisi harkita poikkeuksen tekemistä. Uudelleen käytettävät korkealaatuiset naamarit eivät ole vain ympäristölle parempia, ja jos ne tehdään oikein, ne voivat olla söpö asuste, ja hänen tyyliinsä sopiva lahja osoittaa myös, että välität hänestä. Eikös se ole koko pointin juju?