Hyötyä Sugar Daddyille, joilla ei ole mitään tekemistä seksin kanssa

Todennäköisesti ensimmäinen mieleesi tuleva asia on fyysinen läheisyys. Se on normaali osa romanttisimpia suhteita, joten tässä ei tarvitse keskittyä siihen. Lisäksi sokerisuhteet voivat olla myös platonisia – sinä päätät, miltä suhteenne tulisi näyttää! Mistä puhumme sitten? Tässä on 5 hyötyä sugar daddyille, joilla ei ole mitään tekemistä seksuaalisuuden kanssa.

 

1. Pysy ajan tasalla nykyisestä kulttuurista

Ikäerolla on usein merkitystä sokerisuhteissa (mutta sen ei tarvitse olla niin). Eri-ikäisen deittaileminen altistaa sinua uusille kokemuksille. Maistat ruokaa, jota et yleensä olisi kokeillut, alat harrastamaan urheilulajia, jota et koskaan olisi ajatellut, tai vierailet uusissa baareissa ja paikoissa, joihin et normaalisti astuisi sisään. Tämä ehdottomasti laajentaa näkökulmaasi.

 

2. Nuorekas mielentila

Nuoremman deittailu tarjoaa sinulle uuden ajattelutavan. Olet tottunut tarkastelemaan asioita omien näkökulmiesi kautta, mutta jonkun nuoremman deittailu avaa silmäsi kokonaan uudelle näkökulmalle. Opit, mitkä asiat ovat tärkeitä kehäsi ulkopuolella, ja se pakottaa sinut katsomaan asioita uudesta näkökulmasta. On myös helpompaa pysyä mukana uusissa trendeissä!

 

3. Pidä taukoa kiireisestä elämästä

Sokerisuhteeet voivat olla loistava tapa paeta päivittäisistä rutiineistasi pitämällä taukoa kiireisestä elämästä. Saat mahdollisuuden poistua mukavuusvyöhykkeeltäsi ja unohtaa nykyiset huolet. On kivaa, kun joku flirttailee, koska kiireiset ihmiset kaipaavat elämäänsä hauskanpitoa ja rentoutumista.

 

4. Ei sitoutumista

Sokerisuhteissa on kyse selvien odotusten esittämisestä. Ehkä sinulla on töissä paljon stressiä ja et välttämättä etsi nyt kovin vakavaa suhdetta. Sokerideittailulla voit ilmoittaa selkeästi etsimäsi ja löytää jonkun samalta sivulta. Tämä on sen kauneutta!

 

5. Ei draamaa

Koska olet ilmaissut odotuksesi ja mahdollisuutesi erittäin selvästi alusta alkaen, draamaa on myös vähemmän. Selkeällä viestinnällä voitte löytää ratkaisun, joka toimii molemmille!

 

Aika löytää sugar babysi!