5 sugar baby-etua, joilla ei ole mitään tekemistä rahan kanssa

On paljon etuja siitä, että sokeripartneri, sugar daddy tai sugar mama voi tuoda elämääsi. Tässä on 5 sugar baby-etua, joilla ei ole mitään tekemistä rahan kanssa.

 

1. Henkinen tuki

 

Sugardaddy ei tarkoita sitä, että hänen tulisi olla terapeuttisi, koska hän on vanhempi. Toisaalta hän saattaa olla se oikea ihminen, jolle voit jakaa läpikäymiäsi asioita sekä kokemuksia. Sinun sugar daddy/mama on luultavimmin ihminen, joka todella välittää sinusta ja hän saa tuntemaan olosi turvalliseksi.

 

2. Elämänohjeita

 

Nuorelle elämä on täynnä muutoksia, kuten perhe, suhteet, koulu ja ura. Sugarkumppanillasi on luultavimmin enemmän elämänkokemusta esimerkiksi asioista, joita käyt läpi elämässäsi juuri tällä hetkellä. Heillä on ollut myös enemmän aikaa oppia elämään näiden muutoksien kanssa. Hän näkee, mitä käyt läpi eri näkökulmasta. Näin hän pystyy antamaan uusia näkökulmia – joita kukaan ei ole vielä välttämättä tarjonnut.

 

3. Uusia kokemuksia

 

Olipa se sitten erilaista musiikkia, ruokaa tai viihdettä (elokuvia, balettia, oopperaa, teatteria, tanssia, urheilua), eri sukupolven edustaja tarjoaa todennäköisesti erilaisia tapoja viettää vapaa-aikaa. He voivat esitellä sinulle avian erilaisen tyylin pitää hauskaa verrattuna esittelemääsi nuorisokulttuuriin.

 

4. Ohjausta

 

Sugarkumppanisi saattaa tukea sinua etenemään urapolullasi nopeammin omalla tietoudellaan, riippuen toki urasta. Jos he ovat esimerkiksi yrittäjiä, he voivat antaa sinulle todella hyviä neuvoja tai jopa auttaa sinua suhteiden luomisessa business ideasi kanssa.

 

Lue lisää: Miten olla viehättävä sugar daddylle?

 

5. Inspiraatio menestyä

 

Paras mahdollinen inspiration lähde on saada elämääsi joku, joka on jo onnistunut ja jolla on sellainen elämäntapa, jonka haluat itsellesi tulevaisuudessa. Tämä on paljon tehokkaampi tapa kuin saada vaikutteita yksittäisitä kirjoista tai podcasteistä.

Tietysti on olemassa enemmän kuin 5 sugar baby-etua. Tapaa sugar daddysi ja selvitä ne itse!