5 vinkkiä: miten viehättää sugarbabya?

Viime viikolla annoimme sugarbabyille neuvoja siitä, miten viehättää sugardaddya. Nyt on aika vaihtaa rooleja. Sugardaddy, haluatko tiettää, miten viehättää unelmiesi sugarbabya? Lue täältä.

 

1. Luo mielenkiintoinen profiili

Ennen kuin edes ajattelet ensimmäistä deittistä sugarbabysi kanssa, profiilisi täytyy tehdä vaikutelman! Ajattelemaan on monia näkökohtia – profiilikuvasta ensimmäisen viestin kirjoittamiseen.

 

2. Aloita keskustelu toistensa odotuksista

Etsitkö lyhyttä romanssia tai jotakuta olemaan vierelläsi pidempään, on tärkeää, että keskustelet siitä alusta alkaen. Näytön toisella puolella oleva henkilö saattaa etsiä toista asiaa tai samaa tarkkaa. Keskustele siitä ja ota se täältä. Se, että voit olla rehellinen odotuksistasi alusta alkaen on kaunein sokerideittailussa. Ei pelejä.

 

3. Valitse mukava paikka kokoukselle

Sugarbabyt odottavat sugardaddyista hienostuneisuutta ja sivistyystä. Sinun ei tarvitse viedä häntä Michelin-ravintolaan ensimmäisiin treffeihin, kuitenkin valitse romanttinen ja viihtyisä ilmapiiri, kuten söpö kahvila tai mukava viinibaari.

 

Lue lisää: 3 syytä, miksi sokerideittailu on draamaton suhdetyyppi

 

4. Osoita kiinnostusta häneen

Hän on mielenkiintoinen, siksi valitsit mennä treffeihin hänen kanssaan. Elämäsi saattaa olla stressaavampaa ja päivittäiset velvollisuutesi saattaa vaikuttaa vakavammalta.Osoita kuitenkin todellista kiinnostusta naiseen, jonka kanssa olet tällä hetkellä! Riippumatta siitä, mitä hän tekee elantonsa tai vapaa-ajallaan, hänelle se on tärkeää. Kuunteleminen antaa sinullekin mahdollisuuden tuntea hänet paremmin ja päättää, onko hän oikea matchi sinulle.

 

5. Ole positiivinen

Olemalla positiivinen, sinulla on hauskaa ja innostat häntä olemaan samanlainen, joten päivämääräsi menestyy. Kehon kielikin sanoo paljon. Anna kemian tulla sisään, muodostaa yhteyden sanojen ulkopuolelle, flirttailla silmien ja tapojen kanssa. Tämä viehättää häntä ehdottomasti.

Nyt olet valmis löytää sugarbabysi täältä

Sugarbaby, onko sugardaddyn tehtävä jotain muuta? Jätä kommentti!