5 suurinta boy toyta koskevat harhaluulot

Koska olet jo täällä, tiedät varmasti mikä boy toy on – sokerideittailussa usein unohdettu hahmo. Jos et tiedä, boy toy on joku, joka tapailee menestynyttä, kokenutta ja usein vanhempaa miestä tai naista. Toisin sanoen se on Sugar babyn miespuolinen versio. Boy toysta ei puhuta yhtä paljon kuin Sugar babysta, mutta nämä harvinaiset kauniit linnut ovat voimakkaasti kasvavia ryhmä sokerideittailussa. Ja silti niitä ympäröivät harhastereotypiat, enemmänkin ehkä kuin Sugar babylla. Nämä ovat yleisimpiä.

 

1. Boy toyt ovat epäkypsiä

Tämä on luultavasti ensimmäinen stereotyyppi, joka tulee useimpien ihmisten mieleen heidän ajatellessaan nuorempia miehiä. Tämä ei kuitenkaan usein pidä paikkansa. Kuten aiemmin kerroimme, ikä ei tarkoita kypsyyttä. Vaikka jälkimmäistä ei välttämättä tule iän mukana.

 

2. Boy toy = ulkonäöstään huolehtiva keikari

Vaikka on totta, että monet boy toyt haluavat pitää hyvää huolta itsestään ja ulkonäöstään harrastamalla liikuntaa, syömällä terveellisesti ja panostamalla ihonhoitoon tai jopa meikkiin, se ei tarkoita, että kaikki olisivat pinnallisia tai liian narsistisia. Heidän itsestään huolehtiminen ja itsekunnioitus on jotain, josta monet meistä voisivat ottaa oppia.

 

3. Nuoret miehet ovat kokemattomia seksuaalisesti

No, tämä on joskus totta. Mutta se tarkoittaa myös, että he voivat kokeilla kahdesti kovemmin kuin tuplasti heidän ikäisensä kaikkitietävät. Riittävällä viestinnällä ja rehellisyydellä nuori mieskumppani voi olla paljon joustavampi ja mukautuvampi kuin luulisi. Sekä kirjaimellisesti että kuvannollisesti 😉

 

4. Boy toyt ovat itsekeskeisiä/tahdittomia

Ei. Sen sijaan monilla boy toylla on taipumus keskittyä ensisijaisesti kumppaniensa hyvinvointiin ja mukavuuteen. He ovat kohteliaita ja huomaavia.

 

5. Boy toyt eivät ole miehisiä

Todellako? Tarkistetaan tämän faktat nopeasti. Boy toyt saattavat todellakin olla lempeämpiä ja ystävällisempiä kuin vanhan koulukunnan alfa-urokset. Vaikka tämä ei olekaan ihanneparisuhteen voimadynamiikkaa, se ei tarkoita, että boy toyt eivät sovellu sinulle. Boy toyta on kaikenkokoisia ja -muotoisia, olipa kyse sitten suloisesta naapurin pojasta, älyllisestä hipsterityypistä tai ahkerasta kuntosalikäyttäjästä.

Olipa unelmiesi boy toy joku, jonka voit tavata paikallisessa pubissa, joka tilaa olutta tai soijalattea, tai joku, joka asuu kuntosalilla, suosittelemme objektiivisesti, että säästät aikaasi ja lisäät mahdollisuuksiasi täällä SugarDatersissa.