Sokerideittailukausi: onko se jo alkanut?

Suomi, Tanska, Norja, Saksa ja eräät muut Euroopan maat löysäävät vähitellen koronavirusrajoituksia. Nyt kun olet todennäköisesti leikkauttanut hiuksesi ja osa suosikkikaupoistasi on avautunut uudelleen, deittailukauden ajatteleminen saattaa tuntua houkuttelevalta. Onhan kuitenkin kevät! Siis onko sokerideittailukausi jo alkanut?

 

Saattaa tuntua, että eristäytyminen on kestänyt jo ikuisuuden. Lisäksi on vaikeaa kuvitella kevättä ilman rakkautta. Pitäisikö sinun kutsua sugardaddy, sugarbaby, sugarmama tai boy toy, jonka kanssa olet ollut yhteydessä varsinaisen eristyksen aikana, treffeille?

 

Vaikka rajoituksia on helpotettu, oikeille treffeille lähteminen ei ole turvallisinta juuri nyt. Ja vaikka te kaksi tapaisitte naamiot päällä ja onnistuisitte pitämään kätenne erossa toisistanne (kaikkein kirjaimellisessa merkityksessä), nyt ei ole vielä oikea aika tavata henkilökohtaisesti. Miksi? Jotkut Euroopan unionin virkamiehistä varoittavat pandemian mahdollisesta palautumisesta, jos emme ole riittävän varovaisia. Ja siksi kaikkia kannustetaan pitämään kaikki turvatoimet voimassa.

 

Niin kiehtovalta kuin se saattaakin tuntua tässä vaiheessa, oikeita treffejä on odotettava, kunnes tilanne on hallinnassa. Sekä kuvaannollisesti että kirjaimellisesti. Ihmisten tapaaminen on nyt melko huolimatonta, puhumattakaan jonkun tapaamisesta ensimmäistä kertaa.

 

Joten jatka nettideittailua vielä hetken aikaa. Mitä varovaisempia olemme nyt, sitä nopeammin voimme palata suosikkiravintoloihimme ja jatkaa tavanomaista ulkoiluamme. Ja tietenkin aloittaa sokerideittailukausi uudelleen!

 

Eikö sinulla ole vielä deittiä kevääksi? Lue vinkkimme täältä.