Jumissa onnettomassa suhteessa? Siihen on olemassa keino

Jumissa onnettomassa suhteessa? Vaikka karanteeni on ollut haaste onnellisimmille pareille, jotkut onnettomammat suhteet ovat osoittautuneet yksinkertaisesti sietämättömäksi.

 

Jos et kestä minua pandemian aikana, et ansaitse minua. Tai miten sen sanonta nyt menikään

 

Tutkimukset osoittavat, että avioero- ja perheväkivaltatapaukset ovat lisääntyneet dramaattisesti karanteenin aikana. Vaikka kumppani ei olisi fyysisesti väkivaltainen, olet ehkä huomanut, että ajan viettäminen hänen kanssaan ei ole niin mukavaa. Ei.

 

Ja se on OK. Ihmiset kasvavat. Ja näin parit kasvavat luonnollisesti erilleen vuosien varrella. Tai kuukausien. Tai jos kyseessä on äärimmäinen sosiaalinen etääntyminen, kyse voi olla viikoista tai päivistä. Ajan viettäminen jonkun kanssa eristyksissä vuorokauden ympäri viikkojen ajan paljastaa heidän todellisen luonteensa. Tämä ei välttämättä paljastu muutamien tuntien aikana tavallisina työpäivinä.

 

Joten eristäytymisen ansiosta on selvää, että olet jumissa toimimattomassa suhteessa. Mitä vaihtoehtoja sinulla on?

 

Pariterapia? Jokaisen terapeutin vastaanotot ovat tupaten täynnä eristyksen jälkeen. Aivan. Pariterapian verkkokurssi? Uskotko sen toimivan? Jos uskot, anna sille mahdollisuus. Olette kaksi järkevää aikuista ihmistä ja kaikki voidaan ratkaista yksinkertaisesti olemalla rehellisiä ja kommunikoimalla selkeästi, mutta kohteliaasti. Eikö?

 

Siinä tapauksessa on aika miettiä omaa hyvinvointiasi, joka sinun tulisi aina priorisoida. Nyt voi olla täydellinen aika tutkia vaihtoehtoja yksilönä. Sinun pitäisi kysyä itseltäsi yksinkertainen kysymys: täyttääkö nykyinen elämänkumppanini nykyiset standardini?

 

Jos ei, olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Jos olet onnettomassa suhteessa, tutustu vaihtoehtoihin nyt ja tapaa muita, kun asiat palaavat normaaliksi. Tai luo itsellesi uusi (ja parannettu) normaali.

Lue lisää: Sosiaalinen etäisyys: käytä aikasi viisaasti

HUOM! Jos olet perheväkivallan uhri, ota yhteyttä Naisten Linjaan tai vastaavaan palveluun.