Masentaako yksinäisyys? Aika löytää Pääsiäissokeripupusi!

Aika löytää pääsiäissokeripupusi! Joka vuosi pääsiäinen on aika, jolloin tapaamme läheisiämme. Keräämme perheidemme kanssa, väritämme pääsiäismunia tai pelaamme pääsiäispelejä. Tänä vuonna tavalliset pääsiäisperinteemme haihtuivat monille meistä savuna ilmaan. Jos olet sinkku, sosiaalisen etäisyyden aikana yksinäisyys masentaa varmasti vielä enemmän.

 

Kuinka voittaa tätä yksinäisyyttä? No, juuri siksi keksimme pääsiäisen SugarBunny-tarjouksemme. Jos kiireet 12.4 2020 mennessä, saat 1 viikon SugarDaters Premium-jäsenyyden erikoishintaan. Voit nähdä alueesi hinnan kirjoittamalla koodin ‘sugarbunny’ maksusivullemme.

 

SugarDatersiin on liittynyt viime aikoina paljon uusia jäseniä. Myöskin käyttäjäliikenteemme on kasvanut räjähdysmäisesti sosiaalisen etäisyyden aikana. Mikä tarkoittaa, että Premium-jäsenyys antaa sinulle nyt mahdollisuuden selata uusia tai vielä löytämättömiä käyttäjiä ja suunnitella deitti tai kaksi, jolloin korona-aika loppuu. Sekä löytää tämä pääsiäissokeripupusi!

Lue lisää: Miten voit deittailla korona-aikaan

Pysy turvassa, tue sosiaalista etäisyyttä ja hyvää pääsiäisviikonloppua!