Miten voit deittailla korona-aikaan?

Viime aikoina sinkuilla on ollut rutkasti vapaa-aikaa. Ja he joutuvat olemaan jumissa rajoitetussa tilassa. Täysin yksin. Se on varmasti haaste jopa kotihiirille. Vaikka on tärkeää rentoutua ja nauttia omasta ajasta, jos olet sinkku, ei ole parempaa tunnetta kuin tehdä jotain pientä, mutta tärkeää tulevaisuutesi kannalta. Kuka palaa heti asiaan, kun koronaviruskriisi on selätetty. Tässä on muutamia yksinkertaisia vinkkejä, miten voit parantaa nettideittailukokemustasi korona-aikoina.

Lue lisää: Sosiaalinen etäisyys: käytä aikasi viisaasti

 

Paranna profiilitekstiäsi

Tarkastele sitä lähemmin. Kuvastaako profiilitekstisi persoonallisuutesi parhaita puolia? Onko se huomiota herättävä, mielenkiintoinen ja mieleenpainuva? Jos ei, nyt on juuri oikea aika korjata se.

 

Miltä profiilikuvasi näyttää?

Onko se otettu parhaasta kulmasta? Vai lisäsitkö vain jonkin vanhan kuvan, koska sinulla ei ollut puhelimessasi parempaakaan kuvaa sillä hetkellä? Muista, että kaikki ovat nyt netissä. Ja mahdolliset tulevat deittisi näkevät ensimmäisenä profiilikuvasi. Kiinnitä siihen huomiota. Kaivele viimeaikaisia selfieitä ja muita kivalta matkalta otettuja kuvia. Päivitä samalla myös julkiset ja yksityiset kuvasi.

 

Kirjoita tarttuva viesti

Uudet SugarDatersiin liittyneet babyt ja daddyt! Paranna mahdollisuuksiasi löytää täydellinen virtuaalideittti kirjoittamalla täydellinen ensimmäinen viesti. Varmista, että viestisi ei ole keskivertoinen, älä kopioi ja liitä sitä ja ole mahdollisimman ystävällinen ja kohtelias. 

 

Hemmottele itseäsi Premium-jäsenyydellä

Mitä hyötyä on profiilista, jonka yhteydenottomahdollisuudet ovat rajalliset? SugarDaters mahdollistaa muiden jäsenten kaikkien julkisten kuvien katselemisen sekä kutsujen hyväksymisen yksityisten kuvien näkemiseksi. Kun joku kiinnittää huomiosi, voiit lähettää rajattomasti viestejä ja lukea kaikki saamasi viestit. Rajoitukseton SugarDaters-jäsenyys on nyt tärkeämpi kuin koskaan. Hyödynnä mahdollisuus. Ansaitset sen.

 

Miten matcheillasi menee?

Nyt kun sinulla on tarttuva profiiliteksti, houkutteleva profiilikuva ja Premium-jäsenyys, on aika selata matchejasi. Tee aloite ja aloita keskustelu jonkun houkuttelevan ja mielenkiintoisen kanssa. Muista päivittää hakukriteerisi, sillä nyt voit nettideittailla ulkomaisten kanssa ja matkustaa heidän luokseen koronakriisin jälkeen.


Ota yhteyttä nyt, tavatkaa myöhemmin. Panosta läsnäoloosi verkossa ja kiität itseäsi tulevaisuudessa. Pysy turvassa ja pidä huolta itsestäsi. Rakkautta ja sokerisia hetkiä.