Sosiaalinen etäisyys: käytä aikasi viisaasti

Sosiaalinen etäisyys voi testata kärsivällisyyttä, mutta tässä vaiheessa meidän on toimittava vastuullisesti, jotta me ja lähimmäisemme pysymme turvassa.

 

Tilanteesta valittamisen sijaan voimme yrittää keskittyä valoisaan puoleen, joka tässä tapauksessa on se, mitä kotona pysyminen voi tarjota. Mukaan lukien kaikki ulottuvillamme olevat digitaaliset välineet, jotka voivat hälventää yksinäisyyttä ja tylsyyttä.

 

Mitä siis voit tehdä nyt, jos etsit kumppania? Näillä hauskoilla asioilla voit pitää rakkauselämäsi virkeänä poistumatta kotoasi.

 

Nettideittailu

Yksinäisille sosiaalinen etäisyys voi olla todellinen haaste. Mutta onko asian oltava niin? On kuitenkin vuosi 2020, joten nettideittailu on ilmeinen vaihtoehto. Tällä hetkellä se on ainoa turvallinen deittailumuoto. Sitä paitsi, tiesitkö, että jopa ne, jotka haluavat tavata ihmisiä tosielämässä, ovat nyt netissä? Kun elämä palautuu normaaliksi, tapaa ihmisiä, joiden kanssa olet luonut yhteyden. Ainakin teillä on paljon puhuttavaa treffeillänne!

 

Videopuhelut

Oletko tavannut SugarDatersilla jonkun, josta pidät? Sitten on aika virtuaalitreffeille! Voitte esimerkiksi tehdä ruokaa yhdessä pysyen omissa keittiöissänne ja päättää treffit illalliseen. Hektisessä arjessa ei ole useinkaan aikaa kokeilla uusia reseptejä. Ota esille erityiset ruokailuvälineet ja nauti viinilasillinen nettideittisi kanssa.

 

Netflix ja jutustelu

Netflix vaikuttaa aina olevan luotettava ystävä ja pelastaja useimmissa tilanteissa. Löysitkö sivustoltamme jonkun, joka saa vatsaasi perhosia? Valitkaa elokuva, jonka molemmat voitte katsoa yhdessä omista kodeistanne. Näin saat selville, kannattaako tämän henkilön kanssa lähteä elokuviin koronavirustilanteen helpotettua.

 

Tue paikallisia yrityksiä

Nykyisellä tilanteella on ja tulee olemaan dramaattinen vaikutus pienyrityksiin. Pieni anteliaisuuden ele voi olla elinehto monille yrittäjille. Joten jos etsit täydellistä lahjaa uudelle netti-ihastuksellesi, tue alueesi pienyritystä. Yllätä hänet tilaamalla jotain söpöä suoraan hänen kotiovelleen.

 

Pysy turvassa ja valitse nettideittailu sosiaalisen etääntymisen aikana. Nyt on paras aika optimoida profiilia, jotta saat mahdollisimman paljon matcheja!