Koronavirus-tarjous: pysy turvassa, valitse online-deittailu

Tällä hetkellä koko Eurooppa yrittää välttää tarpeetonta henkilökohtaista vuorovaikutusta. Emme mene ulos klubeihin tai baareihin, välttelemme suuria väkijoukkoja, olemme varovaisia muukalaisten kanssa. Mikä rajoittaa merkittävästi mahdollisuuksiamme ja ehkä jopa haluamme löytää deitti. Ellet tietenkään valitse online-treffit. Tästä päivästä lähtien, meillä on erityinen koronavirus-tarjous.

 

SugarDaters® haluaa sinun olevan turvassa. Ja siksi suosittelemme tällä hetkellä treffailla vain online. Rakenna suhteesi verkossa ja tapaa henkilökohtaisesti, kun COVID-19-puhkeaminen on ohi.

 

Jotta autamme sinua tässä tilanteessa, meillä nyt on koronavirus-tarjous. Käytä koodia ‘covid2weeks‘ SugarDaters® maksusivulla saadaksesi 2 viikkoa Premium-jäsenyyttä 20 EUROLLA.

 

Näin voit hyödyntää aikaa kotona ja löytää itsellesi deitin myöhemmäksi!

 

Kehotammekin lukemaan ja noudattamaan WHO: n suosituksia. SugarDaters®-tiimi suosittelee ryhtyä kaikkiin tarvittaviin varotoimenpiteisiin. Pysy turvassa!

 

*2 viikon jakson lopussa tilauksesi uusitaan automaattisesti 4 viikon premium-jäsenyydeksi. Voit halutessasi peruuttaa premium-jäsenyyden viimeistään 24 tuntia ennen sen päättymistä.