Naisten Vaikutusvalta Sokeribabeinä: 5 muistettavaa asiaa

Vietätkö kansainvälistä naistenpäivää vai ei, naisten vaikutusvalta on asia, josta meidän naisten tulisi huolehtia ympäri vuoden. Tämän erityisen päivän kunniaksi – pieni muistilista sugar babyillemme. Naiselta toiselle.

 

1. Sinulla on valta

Riippumatta siitä, kuka maksaa päivällisestä, hallitset aikasi, tavoitteitasi ja päätöksiäsi. On täysin sinun vastuullasi, millaisilla ihmisillä ympäröit itseäsi – varmista, että saat ansaitsemasi kunnioituksen.

 

2. Uskalla sanoa ei

Which brings us to our second point – it’s OK to say no to whatever you’re not comfortable with. Whether that would be a person or a situation. Know your boundaries and be upfront about them.

On aina OK sanoa ei. Olipa kyse henkilöstä tai tilanteesta. Aseta rajat ja ole avoin niistä.

 

Lue lisää vinkkejä nettideittailun turvallisuudesta

 

3. Sinun kehosi, sinun päätöksesi

Sokeribabeina sinun ei todennäköisesti tarvitse oppituntia itsevarmuudesta. Älä kuitenkin koskaan unohda, että sinä päätät pitätkö suhteesi täysin platonisena tai tapailet useampaa ihmistä samaan aikaan. Vihaajat vihaavat. Ole oma itsesi.

 

4. Anna rakkautta …

…Anna rakkautta… henkilölle, joka ansaitsee sen eniten – sinä. Kuten legendaarinen RuPaul sanoo, “if you don’t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?” Hemmottele itseäsi. Palkitse itsesi, kun saavut jotain. Tiedät varmasti, mikä sopii sinulle.

 

5. Voimaannuta muut naiset

Koska se on voimaannuttavin asia. Jaa vahvuus, neuvoja ja kokemuksia muiden naisten kanssa. Kuuntele heidän ongelmansa ja yritä löytää ratkaisu yhdessä. Ja tietysti, jaa tämä artikkeli ystävällesi, joka voi tarvita ylimääräistä luottamuksen lisäämistä tänään. Tai huomenna;)

Nyt kun olet lukenut, mitä meidän on sanottava aiheesta naisten vaikutusvalta, löydä deittisi kansainväliselle naistenpäivälle!