Tanskalainen Sugar Daddy Lars: lue hänen tarinansa

Tanskalainen Sugar Daddy Lars: “Käytä sokeri deittailua tapaamaan ihmisiä, joita et yleensä tapaa, ja laajenna maailmankuvaasi.” Tällä viikolla jaamme Sugar Daddyn blogikirjoituksen.

 

Ensimmäiset treffini

 

Olin juuri kirjautunut SugarDatersiin ja kirjoitin muutamille naisille. Olin melko tottunut Tinderiin, ja ensimmäisenä yllätykseni oli, kuinka helppoa oli pitää hauskoja keskusteluja erittäin mielenkiintoisten ihmisten kanssa.

 

Yksi tytöistä, joiden kanssa puhuin, ehdotti “kemia-treffeitä.” Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä se tarkoitti. Päätin kuitenkin, että tämä olisi hieno tapa selvittää. Järjestimme tapaamisen rautatieasemalla (hei, ei kaikilla sugar daddyilla on autoja;).

 

Treffit menivät… Upeasti.

 

Tapasimme, halasimme ja aloimme puhua heti. Kävimme paikallisessa myymälässä ja ostimme viiniä. Sitten menimme puistoon, istuimme ja puhuimme. Puhuimme tuntikausia. Me myös suutelimme. Teimme myös asioita, joita sinun ei pitäisi tehdä julkisesti.

 

Tyttö kertoi minulle olevansa uusi sokerideittailussa, aivan kuten minäkin. Hän aloitti sen, koska hänellä oli fantasia olla miesten seksuaalisesti hallitsema. Kyse ei ollut rahan määrästä; se oli fantasia siitä, että “palkitaan jollain.”

 

Meillä oli todella hieno ilta. Keskustelumme oli erittäin jännittävä. Koko tilanne herätti meitä molempia. Molemmat nautimme siitä. Tämä kuitenkin yllättyi.

Tämä nuori nainen oli joku, jota en koskaan tavannut normaalisti. ”Normaalimaailmassa” tapaan työhönsä keskittyviä tutkijoita, jotka ovat kaikki melko samanlaisia (lähes kolmekymmenvuotiaita, rakastavat viiniä, ovat sosiaalisia ja työskentelevät paljon).

 

Tämä nainen oli… Opiskeleva, vegaani ja ujo. Olisin pyyhkäissyt vasemmalle hänen Tinder-profiiliinsa joka päivä. Silti meillä molemmilla oli yö, joka oli paljon, paljon parempi kuin keskimääräiset treffit tavallisella sivustolla.

 

Lue lisää: 10 romanttisia ystävänpäiväkohdetta Euroopassa

 

Siitä lähtien

 

Olen käynyt treffeille paljon. Ei kaikki niistä ovat kulkeneet kuten ensimmäinen, mutta olivat tosiasiallisesti hienoja. Saan tavata niin monia erilaisia naista. Tanssijoita, tutkijoita, taiteilijoita, sosiaalisia avustajia, opiskelijoita, maahanmuuttajia ja muuta.

 

I’ve probably been on the same amount of Tinder dates as dates from SugarDaters over the last 2 years. When I look back, not only have I genuinely enjoyed the sugar  dates more, they’re also more memorable. If I consider the girls I still talk to on a daily-basis, sugar dating is also a clear winner to Tinder. My sugar dates have evolved into friendships – and often not even sexual ones if they, for instance, found a boyfriend.

 

2 vuoden aikana, olen todennäköisesti käynyt yhtä paljon Tinder-treffejä kuin SugarDaters-treffejä.

 

Kun katson taaksepäin, voin sanoa, että olen todella nauttinut sokeri treffeistä enemmän. Ne ovat myös mieleenpainuvampia. Jos katson naisia, joiden kanssa edelleen keskustelen päivittäin, sugar babyt ovat myös selviä voittajia. Monet sokeritreffit ovatkin kehittyneet ystävyyssuhteiksi. 

 

And this has been a genuine surprise for me. It has changed the way I look at dating. I think we’re way too focused on what we believe is correct for us, while the unknown surprise can be just what you need.

 

Ja tämä on ollut minulle todellinen yllätys. Se on muuttanut tapaa, jolla katson treffit. Uskon, että olemme aivan liian keskittyneet siihen, mikä mielestämme on oikein meille, kun taas tuntematon yllätys voi olla juuri tarvitsemasi.