10 romanttisia ystävänpäiväkohdetta Euroopassa

Ystävänpäivä on jo aivan nurkan takana! Yhden viikon jälkeen vietämme romantiikan päivää. Mikä tarkoittaa, että sinulla on tilaisuutesi suunnitella hämmästyttävä yllätys sokeripartnerillesi. Tuo hieman seikkailua ja hauskaa sokerisuhteeseesi! Ei ole mitään romanttisempaa kuin yhdessä matkustaminen. Romanttiset illalliset, nähtävyyksien katselu, cocktaileilla kiireisissä baareissa ja ‘dolce far niente’ – autuas laiskuus. Tässä on 10 romanttisia ystävänpäiväkohdetta Euroopassa.

1. Firenze, Italia

Italia on yksi romanttisimmista maista maailmassa! Mikä tahansa kohde tässä maassa voi olla romanttinen, mutta Firenze on ehdottomasti kärjessä. Helmikuu ei ole turistikausi Firenzessä, ulkona on keskimäärin 12 astetta, hinnat ovat matalammat ja nähtävyydet ei niin täynnä.

2. Sevilla, Espanja

Flamenco, sangria ja paella! Espanja on uskomattoman romanttinen maa! Sevilla sijaitsee Espanjan eteläosassa, kauniissa Andalusiassa, joka on sekoitus espanjalaista ja arabialaista arkkitehtuuria. Todella ainutlaatuinen maisema!

3. Santorini, Kreikka

Santorini ei ole alkuperäisin kohde, mutta sinun täytyy myöntää, että se on niin romanttinen! Se on tullut erittäin tungosta viime vuosina, mutta helmikuussa meneminen auttaa sinua välttämään valtavan määrän turisteja.

4. Budapest, Unkari

Budapest tarjoaa monia mahdollisuuksia. Voit saada edullisen lennon useimmista Euroopan kaupungeista. Lämmitelläksesi itseäsi talvipäivinä voit suunnata yhteen monista kaupungin kuuluisista kylpylöistä.

5. Reykjavik, Islanti

Islanti erottuu ehdottomasti muista ehdotuksistamme, mutta se on todella talven ihmemaa! Uskomattoman romanttinen! Voit päästä pois sivilisaatiosta hytissä, jota ympäröi kristallinkirkas lumi. Lämmetäksesi käy Blue Lagoonissa ja nauti kauniista maisemista!

6. Côte D’Azur, Ranska

Pariisi, Pariisi, Pariisi. Se on ehdottomasti romanttinen kaupunki. Voit nauttia kauniista arkkitehtuurista ja maukasta ruoasta, mutta sinun on jaettava se monien turistien kanssa. Sen sijaan harkitse suuntaa etelään lämpimämmälle Côte D’Azuriin. Voit käydä Nizzassa, Cannesissa, Saint-Tropezissa tai Monacossa (nauttia yöstä kasinolla). Se on ehdottomasti omaperäisempi.

7. Lissabon, Portugali

Lissabonista on tullut ”it” -kaupunki viime vuosina. Se tarjoaa lämpimän eteläisen kulttuurin ja uskomattomia mereneläviä. Se on täynnä vilkkaita baareja, musiikkia ja erittäin vieraanvaraisia ihmisiä.

8. Rooma, Italia

Iankaikkinen kaupunki! Rooma on täynnä uskomattomia nähtävyyksiä ja herkullisia ruokia. Pizza ja pastaa, si si! Voit nauttia museoista, taidegallerioista ja historiallisista kohteista. Muun muassa voitkin vuokrata vespan ja käydä ympäri kaupunkia.

9. Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik sai suosionsa Game of Thrones -saganan ansiosta. Monet turistit päättivät käydä kaupungissa ja tutustua suosikkiesityksen nähtävyyksiin. Koska kaupunki on kesällä niin täynnä, voi olla hyvä käydä sitä talvella. Nauti Adrianmeren rannikosta ja historiallisista rakennuksista!

10.  Kööpenhamina, Tanska

SugarDaters on tanskalainen yritys, joten meidän on mainittava pääkaupunkimme – Kööpenhamina. Kaupunki houkuttelee vuosittain monia turisteja, joten helmikuussa käyminen auttaa sinua välttämään väkijoukkoja. Kyllä, voi olla vähän kylmää ja tuulista, mutta lunta tai jäätä ei yleensä ole. Voit nauttia tanskalaista leivonnaista, monia uskomattomia ravintoloita ja viihtyisiä baareja sekä romanttista kävelyä Nyhavnilla.

Tässä oli 10 romanttisia ystävänpäiväkohdetta Euroopassa. Nyt löydä Ystävänpäivän deittisi!