Peli: Löydä Ystävänpäivän deittisi!

On vuosi 2020, ja odottaa, että joku muu tekee ensimmäisen siirron ei enää ole järkeä. Sen sijaan, ota asiat omiin käsiin! Sitä paitsi luuletko todella, että Ystävänpäivän deittisi ilmestyy maagisesti ilman ponnisteluja puolestasi?

Mistä aloitat? Se on yksinkertaista. Etsi 4.10. helmikuuta Sugar Daddy ja Sugar Mama -profiileja joilla on kultainen kehys. Huomaatko daddy/mama kenestä tykkäät? Valitse ainakin yksi henkilö päivässä ja lähetä hänelle viesti!

Miksi kultainen kehys? Nämä ovat daddyt ketkä ovat äskettäin liittyneet SugarDatersiin. Mikä tarkoittaa, että he ovat todennäköisesti etsimässä deittiä Ystävänpäivälle!

Haluamme kannustaa Sugar Babyja tekemään aloite! Sen takia keksimme Conversation Starter Ystävänpäivän -tarjouksen. Näin se menee: viesti vähintään yksi kultainen Sugar Daddy / Sugar Mama 04.0210.02 (mukaan lukien) välissä ja saa Conversation Starter kuvake profiiliisi. Etkö näe ketään, jonka haluat viestiä kyseisen päivän kultaisista jäsenistä? Ei ongelmaa! Niin kauan kuin olet ottanut yhteyttä kaikkiin 7 Sugar Daddyyn / Sugar Mamaan ajanjakson loppuun mennessä, palkitaan sinulle kuvake.

Mikä voisi olla parempi tapa osoittaa, että olet puhelias ja seurallinen? Paras juttu kuvakkeesta on että jos et löydä deittisi kultaisien jäsenten keskuudessa, on todennäköistä, että täydellinen deitti huomaa profiilisi erottuvan joukosta ja tavoittaa sinut. Kummin vain, iso voitto. Eikö niin?

Joten 4. helmikuuta lähtien pidä kultaiset daddyt silmällä!

SugarDaters toivottavat sinulle muistettavaa Ystävänpäivää! 

Lue lisää: 9 askelta turvallisemmiin online deittailuun

Jos sinulla on kysyttävää pelista, jätä kommentti alle ja otamme sinuun yhteyttä!