9 askelta turvallisemmiin online deittailuun Sugar Babyille

Netti on hieno paikka, kuitenkin ei nettideittailu ole täysin harmitonta. Teemme parhaamme varmistaaksemme jäsentemme laadun hyväksymällä manuaalisesti jokaisen profiilin. Tämä vähentää huomattavasti feikkiprofiilien, huijareiden tai trollien pääsyn riskiä sivustollemme. Emme kuitenkin ole mielenlukijoita. Loppujen lopuksi, kannattaa pitää mielessä ennen kaikkea oma turvallisuus. Siksi sinun on tiedettävä nämä 9 askelta turvallisemmiin online deittailuun Sugar Babyille.

 

ENNEN DEITTIÄ

 

1. Viesti ensin

 

On paljon upeita Sugar Daddyja, jotka haluaisivat tavata sinut. Ota aikaa valitsemaan oikean! Tutustu potentiaaliseen treffiseuralaiseen ennen deittiä, testaa yhteensopivuus ja määritä haluasi ja rajojasi. Myös vähän flirttailevaa juttelua asioiden aloittamiseksi on osa hauskaa!

Lue lisää miksi tarvitset verkkosivua päästäksesi Sokeri Deittailun maailmaan

 

2. Pidä videopuhelu

 

Jätä tavallisen puhelun nopeiden järjestelyiden myöhemmin varten. Toisaalta videokeskustelu on huomattavasti parempi tapa “testata vesiä”. Ennen kuin annat puhelinnumerosi, valitse Skypen kaltainen sovellus, jotta puhelinnumerosi tai sosiaalisen median tilisi jäävät anonyymina. Varmista ensin, että tämä on todella henkilö, jonka hän väittää olevansa! Kasvokkain.

 

3. Pidä SoMe profiilitiedot yksityisenä

 

Oletko valmis menemään treffeille? Loistavaa! Ennen tapaamista voitte vaihtaa joitakin yksinkertaisia yksityiskohtia, kuten nimi ja ikä. Älä paljasta kuitenkin vielä osoitettasi ja vältä Facebookia tai Instagramia, koska se saattaa vaarantaa yksityisyytesi ja turvallisuutesi.

 

4. Kerro ystävillesi

 

Jos et halua, sinun ei tarvitse kertoa ystävillesi, että menet treffeille Sokeri Daddyn kanssa. Vaikka sinun on ehdottomasti ilmoitettava luotettavalle henkilölle, että tapaat tuntemattoman henkilön, sekä missä ja milloin tarkalleen.


ENSIMMÄINEN TREFFI

 

5. Tapaa julkisessa paikassa

 

Tämä on hyvästä syystä ensimmäinen online-treffailun sääntö. Älä rikkoa sitä! Suosikkisi baari, ostoskeskus, ravintola, konserttisali, huvipuisto… Sinä päätät! On paljon mielenkiintoisia paikkoja ensimmäiselle deitille paitsi kammottavia tummia kujia tai eristäytyneitä huoneistoja.

 

6. Varmista, että sinulla on kuljetus palataksesi kotiin

 

Avoid getting stuck in an uncomfortable situation because your bus only runs every three hours or your friend can’t come pick you up after six. Think of it ahead and have an app or some cab numbers ready for when you decide to leave.

Vältä epämiellyttäviä tilanteita, jos bussi kulkee vain kolmen tunnin välein tai ystäväsi ei voi tulla hakemaan sinua klo. 6 jälkeen. Ajattele sitä eteenpäin ja varmista, että matkapuhelimellasi on kuljetussovellus tai taksinumeroja.

 

7. Älä juo liikaa

 

Jos haluat muistettavaa deittiä, liian suuri alkoholimäärä ei ehdottomasti ole hieno idea. Muista, että jos hän on hieno matchi, siellä on paljon aikaa hienoille viineille ja villeille iltoille tulevaisuudessa. Pidä tällä erää keskittymäsi, tietoisuutesi ja arviointisi terävänä.

 

8. Ei kiirettä

 

Jos olet 100% varma, että hän on hieno matchi sinulle, onnittelut! Olet nyt valmis pääsemään sokeritreffailun upeaan maailmaan. Muussa tapauksessa älä koskaan unohda tärkeintä vaihetta:

9. Luota vaistoihisi

 

Jos luulet, että jokin ei ole oikein, älä tunne painostusta jatkamaan suhdetta ja siirry eteenpäin. Ei milloinkaan ole sen arvoista asettaa itsesi vaaraan. Varmasti on paljon muita mahdollisuuksia.