SugarDaters Joulu: 10 Deittiaktiviteettejä Joulukaudella SugarDaddysi Kanssa

Joulu on täydellinen juhla viettääksesi Sokeri-Kumppanisi kanssa. Valoja, joulumarkkinoita, musiikkia, jouluruokaa ja muita lomalle ominaiseja piirteitä antavat sokeri-deittillesi ainutlaatuista romanttista tunnelmaa. Tässä on 10 deittiaktiviteettejä joulukaudella SugarDaddysi tai -mamasi kanssa!

 

1. Koristelkaa yhdessä

Pääset joulumieliseen ilmapiiriin muuttamalla talosi omaksi talven ihmemaaksi! Valitse paras joulukuusi, hanki keijuvaloja ja tee omia seppeleitä. Ja älä unohda misteliä!

 

2. Menkää jouluvalo-matkalle

Tutki kaupunkiasi (tai jopa maasi!) etsimällä vaikuttavampia jouluvaloja! Se voi vaatia vähän tutkimusta, mutta käveleminen käsi kädessä valon sateen alla vie sinut ja sokeri-kumppanisi varmasti joulun tunnelmaan!

 

3. Käykää joulumarkkinoilla

Vierailu yhdelle kauneista joulumarkkinoista, jotka ilmestyvät ympäri Eurooppaa, tekee joulu-shoppailusta ikimuistoisen. Maistakaa paikallisia herkkuja, ottakaa romanttisia kuvia loistavien osastojen vieressä ja valitkaa täydellisejä lahjoja läheisillenne!

 

4. Menkää joulukonserttiin 

Yllätä sokeri-deittisi mielenkiintoisena iltana kuuntelemalla joulusymfonioita. Kauniissa auditorioissa, upeissa katedraalissa ja kirkoissa isännöidyt joulukonsertit ravitsevat varmasti sieluanne ja mieltänne.

 

5. Paetkaa romanttiseen joulukohteeseen

Hyödynnä lomaasi seurataksesi sokeri-isääsi ainutlaatuisella matkalla! Vierailkaa Joulupukin luona Rovaniemellä, tutustukaa Nürnbergin Christkindlesmarktiin (joulumarkkinoihin) tai kadotkaa Pariisin bulevardeilla arvostaaksesi Valon kaupungin taikuutta!

 

6. Käykää teatterissa

Vaikka Home Alone-maratoni voi ehdottomasti olla hyvä tapa päästä joulumieleen, miksi ei pelastaa iltaa elävän esiintymisen ainutlaatuiselle taikuudelle? Tule nostalgiseksi paikallisella Christmas Carol -esityksellä tai murtakaa perinteitä hilpeällä joulukomedia esityksellä!

 

7. Tehkää glögiä

Glögi on vuosisatojen vanha perinne joulukaudella! Mikä on parempaa kuin tämä lämmin, mausteinen punssi, joka antaa juhlava (ja herkullinen) kierre kylmiin talviöihin? Hanki kanelia ja viettää iltapäivä valmistelemalla tätä ihanaa herkkua sokeri-kumppanin kanssa!

 

8. Tehkää joulumusiikki kokoelma

Pidä se klassisena Micheal Bublè:n vuotuisen annoksen kanssa tai sekoittakaakin punk rock covereja. Parhaan joulun soundtrackin muodostaminen on loistava tapa kiinnittää juhlien aikana!

 

9. Ostakaa jouluvaatteita!

Yhteensopivat joulun lasit? Check! Hauskat hatut? Nekin! Entä omituiset huivit, pörröiset käsineet, naurettavat tossut? Nauti etsimästä ruminta joulupuseroa tai hulluinta alusasua!

 

10. Aloittakaa oma lomaperinne

Olipa se oma elf on the shelf muunnelma tai kaikkein eeppisimmistä Boxing Day lumitaisteluista, käytä tätä tilaisuutta keksiäksesi erityinen aktiviteetti, joka seuraa sinua koko parisuhteesi ajan.

Hyödynnä tätä maagista ajanjaksoa oppiaksesi tuntemaan toisensa ja luomaan unohtumattomia muistoja. Kumpi idea valitsetkin, toivotamme sinulle SugarDaters joulua!

 

Haluatko lisää Deittiaktiviteettejä Joulukaudella? Lue täältä