SugarDaters Interactive: Opas parhaaseen joululahjaan Sugar Daddyllesi

Joulu on tulossa! Mikä tarkoittaa jouluvaloja, hauskoja tunteita ja maagista tunnelmaa. Haluatko juhlien hengessä kiittää Sugar Daddya siitä, että hän on ollut upea osa elämääsi? Tietenkin erityisellä lahjalla. Mutta mitä saada miehelle, jolla on kaikki? Tämä on meidän opas parhaaseen joululahjaan, josta löydät vinkkejä, jotka tekevät Sugar Daddysta erityisen onnelliseksi tänä jouluna.

SugarDaters Interactive: tällä viikolla puhumme joululahjoista Sugar Daddy/Sugar Mamalle. Keskustelkaamme yhdessä! Valitse lihavoitu kysymys ja jätä vastauksesi alla oleviin kommentteihin.

 

  1. Do It Yourself! 

Yllätä hänet taidoillasi! Älä ole ujo ja näytä kykysi. Mikä se on? Muotokuva? Laulu? Veistos, huivi tai ehkä kirjonta? Ne ovat kaikki upeita ideoita, joiden kanssa et voi mennä pieleen. 

Mutta sinun ei tarvitse olla taiteilija kokeillaksesi DIY: netti on täynnä upeita opetusohjelmia, jotka tuovat esiin luovuutesi. Tällä tavoin luovat lahjan, joka todella kertoo jotain sinusta ja Sugar Daddystasi! Entä leikekirja, jossa on kaikki parhaat muistot? Entä leikekirja, joka kerää kaikki parhaat muistot? Tai kollaasi parhaimmista valokuvista, jotka voidaan kehystää ja ripustaa seinälle? Entä mukautettu kirjanmerkki tai kahvikuppi? Lista on loputon!

Vastaa: DIY-lahjat: yay vai nay? Haluatko koskaan tehdä jotain itse Sugar Daddylle / Sugar Mamalle?

 

  1. Jotain sinusta

DIY ei ole alaasi? Älä huoli. Voit mukauttaa lahjaasi valitsemalla jotain symbolista tai sen erikoisen hetken muistuttavaa. Kuva kaupungin taivaanrannasta, jossa tapasit, kaulakoru, joka oli ylläsi kun suutelitte ensimmäistä kertaa, hauska rintanappi, joka vihjasi toistuvaan vitsiin juuri teidän kahden välillä. Älä pelkää olla romanttinen!

Vastaa: mikä olisi tuo pieni erikoinen juttu, joka muistuttaisi häntä sinusta?  

 

  1. Yksinkertainen mutta romanttinen joululounas

Valmista oma intiimi joululounasi! Löydä parhaat reseptit herkullisen aterian valmistamiseksi. Muista sisällyttää Sugar Daddyn suosikkeitä! Aseta upea pöytä ja muokkaa olohuoneesi omaksi talven ihmemaaksi. Älä unohda pukeutua tilaisuuteen ja valmistautua kauniiseen ja viihtyisään romanttiseen iltaan!

Vastaa: mikä on sokeri-isäsi/mamasi suosikki ateria?

 

  1. Näytä hänelle, että tunnet hänet

Ei hätää, sinun ei tarvitse olla kovin luova osoittaaksesi hänelle, että välit! Nautitko sokeri-kumppani tyylikkäistä vaatteista? Mene mukavaan kauppaan ja hanki hänelle uusi solmio tai kaiverrettu kalvosinnappi! Puhuuko hän jatkuvasti autoista tai viinistä? Osta hänelle haluamansa kirja ja kirjoita suloinen omistuskirjoitus etusivulle. Hänen suosikki kirjailija ja henkilökohtainen kosketuksesi ovat varmasti jotain mitä hän arvostaa.

Vastaa: mikä on sokeri-isänne harrastus? Kuinka voisit myötävaikuttaa siihen?

  1. Tarjoa hänelle uusi kokemus

Lahjasi ei tarvitse olla fyysinen. Yllätä hänet ooppera- tai teatterilipulla! Nautitte molemmat erittäin romanttisesta yöstä ja teillä on jotain puhuttavaa kuukausien ajan. Rakastaako sokeri-kumppani seikkailua? Hanki hänelle laskuvarjo lippu! Loppujen lopuksi unohtumattomat kokemukset luovat parhaat muistot.

Vastaa: millainen kokemus tekisi sokeri-isäsi innostuneeksi?

 

Mikä tärkeintä, älä stressaa liikaa. Pidä hauskaa! Tämä on tilaisuus juhlia jotain kaunista. Olemme varmoja, että mitä valitset, siitä tulee menestys.

Vastaa: mitä unohdimme? Mitä muuta voi antaa miehelle tai naiselle, jolla on kaikki?

 

Hyvää joulua SugarDaters-tiimiltä 🙂