Talvi on Tulossa: 10 Ideaa Makealle Talvelle

Ulkona kylmempää kuin 0 C, vähän tai ei lainkaan auringonvaloa ja jäiset tiet voivat kuulostaa masentavilta. Mutta älä anna kylmän kauden pelottaa sinua. Talvi on upea romanssi kausi! Siis ei tarvitse horrostaa SugarDaters-tiliäsi. Tässä on 10 ideaa talvelle, miten voit näyttää sokeri-rakastajalle koko jännitys, seikkailu ja ilo, jonka vain talvi voi tuoda.

1. Ostakaa yhteensopivat käsineet

Tai hatut. Tai sukat. Tai puserot. Pöyheät, sumeat ja erittäin hauskat. Kääreellä toisiaan värikkäällä villalla, muuten kuin pitämällä sinut mukavana ja lämpimänä, kirkastaa varmasti talvipäivään.

2. Menkää luistelemaan

Käden tartuttaminen kompastettaessa paikallisen luisteluhallin ympärille on talvisen romantiikan kohtaus, jota suhteesi ei voi menettää. Sen lisäksi, että se on sietämättömän makeaa, luisteleminen on myös hieno tapa pysyä terveenä, polttaa muutama kaloria ja nauttia ulkona oloa!

3. Kuuma kaakao: olkaa luovia!

Onko jotain parempaa kuin kuin kuumaa suklaa kylmänä talvipäivänä? No, tietysti inkivääri- ja kardemumma-erikoissuklaa sokeri-rakastajasi seurassa! Ja miksi ei käytä kylmää sää tekosyynä tutkimaan (ja arvioimaan!) kaikkia kaupungin kahviloita?

4. Viettäkää viikonloppu mökillä

Suomalaiset todella tietävät, että eristäytynyt mökki, josta on upea näköala, on täydellinen tapa ladata akkujaan. Pitäkää tauko arkielämästä, paetkaa jäätyvästä säästä ja nauttikaa talven taikuutta sokeri-rakastajan seurassa.

5. Menkää hiihtämään

On aika viedä nuo sukset kaapista ja näyttää, kuinka seikkailunhaluinen olet! Näytä urheilullinen puolisi tai pudottaa yhdessä lumessa – yhtä hauskaa!

6. Halatkaa

Kuka sanoi, että kylmä on huono asia? Jäätyvän sään ansiosta talvi on halauskausi! Joten ota huovat pois, sytytä takka ja ole valmis viettämään iltaa toistensa käsissä. Mitä ei pidä rakastaa?

7. Leipokaa yhdessä!

Jos ulkona sataa vettä  tai mieli ei tekisi jätä talosi viihtyisyyttä, miksi ei kokeilla kulinaarisia kykyjäsi ja liittyä romanttiseen leivontaan? Muuten kuin hauskan pelaamisen sokeri-rakastajasi seurassa jauhojen ja siirappien kanssa, toivottavasti saatte upean makupalan palkkiona ponnisteluistanne!

8. Rakentakaa lumiukko

Ulkona sataa lunta? Hienoa! Matkailkaa lapsuuteen takaisin antakaa periksi nostalgiaan. Ja miksi ei päästä hiukan kilpailukykyiseksi sokeri-rakastajasi kanssa? Haasta hänet lumiukko-kilpailuun!

9. Kuummoja kylpyjä

Onko kylmä lumessa pelaamisen jälkeen? Lämmitä kuumalla kuplakylvyllä! Voisi olla mahdollisuus nähdä, ovatko kaikki kylpypommit kohtelevat oikeutta J

10. Valitse yhteinen harrastus

Valitse yhdessä luettava kirja, aloita tanssitunnit, tee keramiikkaa tai koodaa peliä sokeri-rakastajasi kanssa. Pienen projektin työskenteleminen kylminä kuukausina ei vain pidä mieltäsi poissa talvibluesista, vaan myös parantaa sitoutumistaan ja auttaa luomaan unohtumattomia muistoja!

Jos se yhtäkkiä tulee liian kylmäksi, älä unohda palata tähän listaan saadaksesi makeaa talviajan inspiraatiota. Katso nyt Musta perjantai -vihjeitämme. Se on jo huomenna!