Musta Perjantai: Kuinka Valmistautua?

Kuinka valmistautua mustaan perjantaihin?

Musta perjantai lähestyy hitaasti, ja ostos mania on alkamassa. Monet meistä kiirehtivät 29. marraskuuta kauppoihin ja etsivät edullisia kauppoja. Mutta kuinka voimme tehdä tämän päivän todella sen arvoiseksi? Valmistelimme sinulle muutamia vinkkejä. Lisäksi myös uskomaton SugarDaters-tarjous, jess!

1. Tarkista hinnat etukäteen

Jotkut kaupat yrittävät huijata asiakkaitaan nousemalla hintoja juuri ennen Mustaa perjantaita, vain jotta he voisivat tarjota “uskomattomia alennuksia”.Ainoa tapa varmistaa, että näin ei tapahdu sinulle, on tarkistaa haluamiesi tuotteiden hinnat nyt.

2. Tee tutkimuksesi kiinnostavista tuotteista ennen Mustaa perjantaita.

‘50% alennus mehustimesta? Tarvitsen sen!’ Mutta todella? Välttääksesi impulsiivisia ostoksia, istu alas ja mietti mitä todella tarvitset. Tällä tavoin kun tulisit kauppaan, menisit suoraan tarvitsemiin asioihiin ilman häiriöitä. Katso musta perjantai mahdollisuutena ostaa tarvitsemiasi tuotteita ja ei välttämättä mahdollisuutena ostaa niin paljon kuin mahdollista.

3. Osta joululahjoja!

Kun joulu on kuukauden päässä, voit jo alkaa miettiä, mitä haluaisit ostaa läheisillesi. Tämä on sinun tilaisuutesi hankkia alennettuja tuotteita ennen joulun törsäilyt. Tällä tavoin voit rentoutua koko joulukuun ajan nauttimalla joulun hengestä tietäen, että lahjat ovat valmiita. Aivan kuin sinun pitäisi!

4. Suunnittele budjettisi

Ajattele, paljonko rahaa olet todella valmis käyttämään. Et haluaisi herätä seuraavana päivänä hirveässä shoppailukrapulassa ajatellessasi “mitä olen tehnyt?!” tarkistaessasi tiliotteen. Suunnittele menoja eteenpäin ja nauti äskettäin ostetuista aarteista.

5. Seura suosikkikauppojasi sosiaalisessa mediassa ja pysy heidän tarjouksiaan mukana

Suosittelemme seuraamaan suosikkikauppoja sosiaalisessa mediassa saadaksesi tietoa kaikista alennuksista ja tarjouksista Mustan perjantain aikana. Voit verrata tarjouksia ja valita ne parhaat. Ei epämiellyttäviä yllätyksiä!

6. Älä unohda kybermaanantaita

Tiesitkö, että Mustana perjantaina ei ole pakko käyttää koko rahaa? Muista, että kybermaanantai lähestyykin. Sinulla on tilaisuutesi välttää väkijoukkoja ja tehdä ostoksia verkossa istuen mukavasti sängyssä kupillisen kuumaa teetä mukaan.

7. Käytä hyväksi SugarDaters Black Friday-tarjouksemme

Valmistelimme sinulle upean tarjouksen Mustan perjantain hengessä! SugarDaters® kutsuu uudet jäsenensä tulemaan Premium-jäseniksi heti – ja puoleen hintaan! Hanki 50% alennus SugarDaters Premium jäsenyydestä käyttämällä koodia BLACK50. Sen takia, jos et ole vielä jäsen, tämä on ihanteellinen tilaisuus kokeilla sitä!

Olemme myös laatineet erikoistarjouksen niille, jotka ovat jo luoneet profiilin SugarDatersissa SugarDaddynä. Tarjouksen lähetettävä 23. Marraskuuta suoraan sähköpostilla.

Toivomme, että Mustan perjantain vinkkimme ovat hyödyllisiä. Hyvää shoppailua!