Olla jonkun Joulupukki. Miten?

On Jouluaika, ja se on aika antaa takaisin

SugarDaters® yhdisti voimat Samusocial kanssa lahjoittamaan kodittomille

Ostitko jo joululahjan Sugar Babyllesi? Entä miten omalle Juhla-toivelistalle käy? Juhlapyhien keskellä on helppoa unohtaa Joulun tärkeä puoli – antaminen ilman odottamista mitään vastineeksi.

Mistä on kysymys?

Tänä Jouluna, yhdistimme voimat Samusocial-yhtiön kanssa liittämään meidän anteliaita jäsentä ja heikossa asemassa olevia vähävaraisia. Samusocial on voittoa tavoittelematon yhteisö, joka viimeisten 9 vuoden ajan on taistellut kodittomuuden ilmiötä Euroopan suurissa kaupungeissa.

Mihin rahasi menee?

Samusocial käyttävät lahjoitettuja varoja ostamaan makuupusseja, lääkkeitä, terveydenhuollon tarvikkeita ja muita tarpeita, jotta kodittomien Joulu saadaan hieman lämpimämmäksi. Jo pienellä lahjoituksella voit antaa mukavuutta ja helpotusta useille ihmisille koko talven ajan. Voit tehdä eron juuri nyt osallistumalla!

Mikä on tavoitteemme?

Auta meitä keräämään 2000 € kahdessa viikossa. Sinun lahjasi ilmestyy välittömästi Fundrazr varainkeruualustalle ja menee Samusocial pankkitilliin 24. Joulukuuta. Tee lahjoitus nyt, koska maksu, joka on niin pieni kuin 5 tai 10 €, voi maksaa ylimääräisen viltin tai lämpimän aterian enemmän kuin yhdelle henkilölle.

Seuraa linkkiä saadaksesi lisätietoja.