KAUKOITÄ HOT-LISTALLE: TAVAA KIINALAISIA SUGARBABYJA JA SUGARDADDYJA NYT!

SugarDaters® laajentaa Kiinaan. Nyt Suomalaisillakin on yksinomainen mahdollisuus deittailla kiinalaisia SugarBabyja ja SugarDaddyja kiinalaisessa SugarDaters® versiossa Goodlifedating.cn.

SokeriDeittailu on online-treffailun tyyppi, joka perustuu taloudellisiin etuihin. Länsimaisen yhteiskunnassa usein oletetaan, että tämä suhde malli on jonkin verran erilainen tai huonompi kuin muut treffailun lajit. Tästä huolimatta, SokeriDeittailu on kuitenkin merkittävästi lisääntynyt viimeisten vuosien aikana, osoittaen jälleen kerran, että yhteiskunnassamme aika on rahaa, eikä ihmisillä ole halua menettää tätä. SugarDating on vähemmän monimutkainen, vähemmän aikaa vievä, rehellinen, todellinen ja hyödyllinen molemmille osapuolille. SokeriDeittailussa ei tarvi valita työn ja huvin välillä. Voit ottaa molemmat, ilman selityksiä.

Kiina Tutkassa

Couple walking on beach. Young happy interracial couple walking on beach smiling holding around each other.

GoodLifeDating.cn on ensimmäinen kiinalainen deitti-sivusto perustettu Eurooppalaisten kumppanien kanssa.

Viime vuonna SugarDaters® support-tiimi sai melko paljon kiinalaisten naisten etsimiseen liittyviä kysymyksiä SugarDaddyista. Jotta nähtäisiin tällaisen kysynnän syyt, tiimi teki kyselyn SugarDaters® herrasmies-käyttäjien joukossa. Osallistujien vastaukset olivat mielenkiintoisia, kuitenkin ei erityisesti yllättäviä.

Miksi SugarDaddyt ovat etsimässä kiinalaisia SugarBabyja?

Suuret Odotukset

Kyselyn tulosten mukaan, useimmilla osallistujilla on suuri vetovoima – jokaisessa tapauksissa  jopa fetissi – Itä-Aasian naisiin. Jotkut SugarDaddyt uskovat, että kiinalaiset naiset ovat avoimempia seksuaalisesti kuin valkoihoiset naiset. Vaikkapa olisi vaikea arvioida, onko tällaiset odotukset järkeviä, niitä ei voi jättää huomiotta.

Työ ja Huvi

Suurin syy siihen, miksi eurooppalaiset SugarDaddyt etsivät kiinalaisia naisia oli kuitenkin se, että Kiinaan usein matkustavat liikemiehet haluaisivat löytää paikallisen seuralaisen vapaan ajan viettämiseen: SugarDaddyt haluaisivat kirkastaa kiireisiä aikataulujaan kokemalla paikallista elämää kauniin paikallisen seurassa.

Iätön Kauneus

Seuraavana Kiinan suostumuksen syynä oli mainittu kiinalaisten naisten iätön kauneus. Vaikka SugarDaddy tyypillisesti on vanhempi mies ja SugarBaby – nuorempi nainen, tämä ei välttämättä olisi totta kiinalaisten tapauksessa. Ilmeisesti ei nuori ikä, vaan nuorekas ulkonäkö on mitä monta SugarDaddyja arvostavat naisilla. Jotkut kyselyn ostallistujat kommentoivat uskovansa, että kiinalaiset naiset eivät vanhene sen jälkeen kun heistä tulee 18-vuotiaita. Se tarkoittaa, että monet SugarDaddyt toivovat löytää Kiinasta nuorekkaita SugarBabyä joilla olisi kypsä ajattelutapa.

Nyt suomalaisilla SugarDaddyillä on mahdollisuus tavata Kiinalaisia naisia GoodLifeDating kautta.